Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/473 monyk ***** válasza:

Hát remélem igazad van Ju! :) Ilyen a görbém, de én már nem igazán bízok benne

[link]

Én néztem má Müllerbe tesztet, de ilyenrôl még nem is halottam 5-ös érzékenységû. De ha van, már rohanok is :D

Monyk

2015. ápr. 17. 10:34
 312/473 anonim ***** válasza:
Itt kintvan! Szerintem otthon is kell hogy legyen..
2015. ápr. 17. 10:50
 313/473 monyk ***** válasza:

Á lányok, már látok vmi elszinezôdést a Wc papíron.. Ennyi volt :,(

Monyk

2015. ápr. 17. 10:57
 314/473 anonim ***** válasza:
Oh Monyk... :((
2015. ápr. 17. 10:59
 315/473 monyk ***** válasza:

Ez van :( Nem vagyok ám annyira letörve, sajnos már megszoktam. Kb a 18-19 sikertelen hónap volt. Elvileg mindketten rendben vagyunk. Kíváncsi vagyok mit mond majd az eredményeinkre héftôn a meddôségi doki. Azért csajok szurkolok Mindenkinek és várom a pozi teszteket :)

Monyk

2015. ápr. 17. 11:19
 316/473 A kérdező kommentje:

Monyc szorítok szép az a görbe és lehet beágyazódásid van :)

Én ma megint vérzek úgyhogy szerintem felesleges tesztelnem...

2015. ápr. 17. 11:56
 317/473 monyk ***** válasza:

Sajnálom Nicol :( magam részérôl nem nevezném még beágyazódásos vérzésnek sem, csak mintha kicsit barnás beütése lett vna már...de nem elemezgetném :D kicsit belefáradtam már ezekbe a jelekbe való kapaszkodást :S Szörnyû vagyok, tudom :) Nem kéne ennyire figyelni magam. Minden esetre ma utazunk, úgyhogy hôt már nem fogok mérni, és sztem a megmaradt 1 tesztem se viszem.. Amilyen mákom lesz, ott jön majd meg :D

Jó hétvégét csajok, olvaslak ám benneteket ;) Ju várom a teszted!

Monyk

2015. ápr. 17. 13:28
 318/473 anonim ***** válasza:
Oh lanyok.. Nem tudom miert van ez hgy nem sikerul.. Teny hogy mi a parommal most ugy voltunk elkezdjuk a babagyartast de almomban sem gondoltam volna hogy elsore sikerul. En annyit csinaltam hogy az aktusok elott 2hettel legalabb (menszesz alatt) elkezdtem szedni az orthomol Natal-t amut mondtam is nektek(draga,de megeri!) aztan a parom is elkezdett egy dm-es (atvaltva 900ft-os) vitamin tablettat szedni (amire ra is can irva hogy gyermekaldas elott ajanlot szedni mert segiti a sperma 'furgeseget' es termekenyseget) lehet nem ezeken mult de en azert egy 20-30%ot neki adnek hogy sikerult elsore! Mar azon latszott hogy valami tortent a parommal(jo iranyba) hogy dupla annyi ideig birta a szex-et is :)) (ne nevessetek nalunk ez volt problema korabban :D ) szoval ij honap uj esely lanyok!! Mar csak 2het kb es ujra lesz remeny de addig is szedjetek vitamint es a parotok is!! Ezt kar lenne 'kihagyni' en szoritok Nektek!!
2015. ápr. 17. 13:33
 319/473 monyk ***** válasza:

És Ju amit te szedtél azt hol lehet venni? Mi az a drága? :) Én elmentem a szoliba, kicsit kárpótolni magam :) Hozzáteszem már nem látok semmit a papiron, a hasam pedig inkabb csak esténként fáj :S ôrület :D Mindenesetre már azt is pozitiv dolognak fogom fel, hogy nincs barnázás.. végre! Lehet a Hsg így kitisztított :D

Monyk

2015. ápr. 17. 15:05
 320/473 anonim ***** válasza:
Itt kint egy havi adag 50euroba kerul :s eleg huzos de minden van benne(omega3 zsirsav, egyeb zsirsavak, lakctobaci, es az osszes vitamin ami csak kell) viszont kepzeld el hogy ebben a vitaminban 24fele vitamin van plusz a zsirsavak igy osszesen 26 osszetevobol all.. Ez itt kint az elit termek.. :)) amugy alapbol a femibionban 12 van osszesen..Ezert is ilyen draga ez a termek .. Itt a linkje : [link]
2015. ápr. 17. 16:50
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!