Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása2015. ápr. 2. 07:17
351/473 anonim válasza:
Meg attol hogy barnaztok vagy enyhe verzes van attol meg lehet baba! Varjatok par napot! Nekem a tuneteim amugy mellfajas... Neha ramjon a hanyinger de az utobbi 2 napban egyre jobban vagyok.. Marmint mintha semmi nem lenne.. :) viszont a teszt pozitiv :) ugyhogy nem aggodok ezen (hiszen egesz terhesseg alatt nem kotekezo a 'rosszullet') de sokszor felek en is nehogy megjojjon.. Nem tudom miert van ez a felelem bennem .. Na mindegy lanyok a lenyeg hogy ne adjatok fel meg! (Ju)
352/473 anonim válasza:
Lányok mióta nincs semmi,ágaskodik a mellbimbom,ez jó jel???Niki
353/473 anonim válasza:
Bizony az!!! Nekem is igy volt!! :)
354/473 monyk válasza:
Nem tudom Niki :D Nekem megvan rendesen, úgyhogy én már nem reménykedek. De már az is jó, hogy most alig barnáztam :)
Monyk
356/473 anonim válasza:
Tudom, hogy nem mervado, de szoktatok merni a höt este? Nekem most 37,6 :) 5. dpon vagyok :) es szurkal egesz nap a mehem. Tudom, minden korai, nem elem bele magam :) :)
J
357/473 anonim válasza:
Na, most meg felugrott 37,7-re :) :) nem vagyok beteg, nem faztam meg, semmi ilyesmi :) különös :) :)
J
358/473 anonim válasza:
Drukkolunk J :)
Nekem ma reggel is a szokásos volt ,egyszer.ma is már betettem betétet,elhittem,hogy vége,ennyi volt ennek a hónapnak,de csak a szervezetem játszik velem.Ma van leginkább a nem várt napja,igy ha a mai napot túlélem akkor picit fellélegezek.
De már tekerném a napokat,hogy megtudjam mi az eredmény :) Niki
359/473 anonim válasza:
360/473 anonim válasza:
Csajok! nagyon drukkolok nektek!
J
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!