Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok!
Én továbbra is néha barnázgatok,együttlét után is,ma reggel is első vizeletnél,azóta semmi.Ha tényleg babás lennék akkor ez nem lenne gond???arra gondoltam hétvége fele tesztelek,és jővőhéten látna legalább vmi babás jelet a doki???Niki
Sziasztok Lányok!
Monyk: Örülök,hogy úgy érzed jó kezekbe vagy :)!Leírnád Nekem milyen hormonokat kért a doki 3. ill. 21 napi vérvételre?
Ju: Nagyon sajnálom!Szerintem ha elmúlik a vérzés menj doki,hoz és mond el neki,hogy voltak tesztjeid amikor pozik voltak és utána elöntött a vér.Szerintem kapsz progipótlást és akkor a következő megmarad.Amúgy mikor kellett volna megjönnie?Mennyit késett?
Niki: Én nem akarlak lelombozni,de az a tapasztalatom,hogy aki barnázik mensi előtt az abban a ciklusban nem esett teherbe és menstruációja lesz.Javaslom,hogy menj dokihoz és mond el neki,hogy mi van és kezdjétek el a kivizsgálást és ne várjatok semmire.
Nálam meg tuti csak a teszt szórakozik és nincs baba.Ma reggel 36,3-at mértem higanyos hőmérővel úgyhogy tuti nem csal a digi sem.Jövőhéten doki,kérek hormonsorokat és inzulint meg cukrot majd Párom is meg májusban spermavizsgálatra megint és jöhet utána újra az átjárhatósági...úgyhogy Nekünk is durva hónapunk lesz...
Ju, annyira sajnálom :( Senkinek nem kívántam volna ugyanezt :(
Szörnyű, hogy ebben a hónapban mindkettőnknek pozi tesztünk volt és aztán így alakult.
Fanni
Csajok, napközben, este ne mérjetek, felesleges!! Csak a reggeli hő számít, az is csak úgy ha megvolt a 6óra alvás minimum, és felkelés nélkül, egyből mértek ! Ez nagyon fontos !! Én is mértem állandóan, a dokim rámszólt, h semmi értelme! :P
Nicol ! Reggeli teszt? Csináltál?
Ju, nagyon sajnálom, de mindenképp menj orvoshoz !! Ő uh-n látja, h kitisztul á ! És ha tényleg baba volt, progipótlás kell legközelebb!
Nekem 2 éve volt pozi tesztem, majd elkezdtem barnázni...pici vérzés..méhen kívüli volt, műtöttek. Semmi se játék, bármi rendellenes, orvos !!
Én ovu után vagyok, menziig még sok időm van, de drukkolok mindenkinek !! És májusi csopiba folytatjuk ! :) Emi
Niki, sajnos nem maradt meg a baba nekem sem, a 12. oldal körül olvashatod mi volt.
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!