Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/473 A kérdező kommentje:
Niki megmutatod a görbéd?Mert így már elég kusza amit írsz mert tegnap mondtad,hogy későbbre húzta be a progi az ovudat és ahhoz képest még nem késik,de barnázgatsz most meg azt írtad,h már hétfő óta késik.Nekem nem áll így össze a kép azért szeretném a görbédet megnézni.Remélem nem sértettelek meg ezzel!
2015. ápr. 21. 08:59
 412/473 anonim ***** válasza:

Az utolsó két napban nem mértem,nem tudtam aludni,vizsgaidőszakom van.és a vérfoltoknál,pár csepp világos barnázás van mikor megtörlöm magam.

[link]

Vélemény?szóval az ovu miatt mondtam,hogy később lehetett,mert ovu után 14.ik nap még csak most lesz a napokban.szóval ezért bizakodok még.Niki

2015. ápr. 21. 09:15
 413/473 anonim ***** válasza:
Én ezeknek tudom be anegatív teszteket,mert korán volt mindegyik
2015. ápr. 21. 09:18
 414/473 A kérdező kommentje:
Nem akarlak lelombozni,de Nekem ez a görbe alapján úgy tűnik,hogy progihiányod van.Alig emelkedik coverlone fölé ami nagyon nem jó.Ezt úgy értsd,hogy a vízszintes vonal felett kellene ovu után a hődnek legalább 0,3-,04 fokkal már 3-4 nappal.Ellenben Neked csak a 10.napon ment feljebb a hőd.Viszont Nekem a nagy ugrálások sem tetszenek a ciklus első felében...a tüszőrepedéssel is lehet valami probléma ha ennyiszer próbálkozik a szervezeted és csak nagyon sokadik próbálkozásra sikerül neki megrepedni.Viszont az is megfordult a fejemben,hogy ugyan abban az időben méred a hődet?
2015. ápr. 21. 09:23
 415/473 anonim ***** válasza:
Szept 4,okt 2,nov 2,dec2,jan5,febr 13,marc 18 igy jott meg a havim.Niki
2015. ápr. 21. 09:24
 416/473 anonim ***** válasza:

Nicol, egyszer említetted, hogy egy barátnődnek progeszteronhiány miatt mentek el a babái, tudnál erről írni nekem egy kicsit bővebben? És amúgy mennyi a valószínűsége, hogy progeszteronhiány miatt történik egy vetélés?

Fanni

2015. ápr. 21. 10:16
 417/473 anonim ***** válasza:
Tudod ez az első ilyen hónapom,hogy mérem magamnak,de előszőr 5kor,majd utána héttől 4kor keltem,hétvégén pedig 6-8 között.igen tudom,higy egyidőben kell,de nem gondoltam volna,h ennyi változás lesz.ráadásul vmikor nem is tudtam 4.5 óránál többet aludni.szóval most megvárom mi lesz aztán normálisan hőmérőzők.az a baj párom vállalkozó,és este van nagybani igy meg eleve hajnali 4kor kelek,ezért nem alszom eleget.De amúgy szted még van esély babára?Niki
2015. ápr. 21. 10:46
 418/473 anonim ***** válasza:
És ha babás vok,és progi hiány miatt barnázgatok???ma veszek tesztet és mikor teszteljek?? 12.dpo van ma a görbe szerint.és utána egyből mennék dokihoz.de ő csinálna ilyenkor vmit?mit tegyek? Várjak még?Niki
2015. ápr. 21. 11:05
 419/473 anonim ***** válasza:

Niki, szerintem ha barnázol pozi teszt után mindeképp menj dokihoz, hogy adjon progit. De ha most nem is sikerül a baba, lehet akkor sem ártana, mert a barnázás általában progi-hiányra utal. Ezt egy dokival kéne megbeszélni. Mindig szoktál barnázni?

Fanni

2015. ápr. 21. 11:13
 420/473 anonim ***** válasza:
Szeirntem holnap-holnapután tesztelhetsz.
2015. ápr. 21. 11:14
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!