Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Húha! Mennyi minden törtènt itt egy fèl nap alatt.. :s Ès nem túl jól :( Ju! Ezt nem hiszem el :( nagyon sajnálom . De sógornômnél ugyanígy volt, ès a következô hònapban már babas is lett. Mostmár 6 hónapos ;) úgyhogy a május a te hónapod IS lesz. Az enyèm még biztos nem , mert mire kiderül mi a gáz nálunk meg kapok rà vmit.. Pco -ra gyanakszik a doki:( Nicol holnap majd megírom milyen hormonokat nèztek. Szerencsére átjárhatosagi, sperma mar megvan. Úgyhogy azt hiszem ez már gyorsan meglesz :)
Monyk
Ne is szomrokodj Ju, bár én tudom, hogy nem könnyű. De hátha tényleg május, én annyira bízom benne. Csak engem meg elfogott most a félelem, hogy mi van, ha megint ugyanaz lesz. Az első után nem gondoltam erre, de mostmár igen. És lassan itt van a pém, de én meg parázok, hogy megint eljátszuk ugyanazt, nagyon nem szeretném még egyszer. Akkor már inkább ne sikerüljön, mint megint elmenjen :( Álatlában én próbálok poziív lenni, és amúgy nagyon vimám ember vagyok, de mostanában sok volt ez azért, ráadásul melóban is elég sok a stressz, ami most biztos nem tesz jót... Naa, de a lényeg, hogy MÁJUS!
Nicol nálad mi a helyzet?
Fanni
Csajok,nálam tuti probléma van,igy lement a hőm.vérzés sehol.
Szóval mivel ennyit mértem igy nem teszteltem,tuti nem vok terhes. :((( de miért nem jön meg a vérzésem???miért barnázgattam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!