Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ju! Nekem azt mondta a doki a veteles utan, hogy hagyjam abba a homerozest mert csak stresszelek rajta es biztos nem lesz semmi.
Ennek mar tobb mint egy eve es nem reg kezdtem ujra.
Meg azt is mondta hogy nem art ha egy honapot kihagyunk az aktiv probalkozassal, hogy a szervezet helyre jojjon es minden vissza alljon a rendes kerekvagasba.
Mar szazszor meg fogadtam nem tesztelek csak ha kesik mar egy hetet (persze nem tudom betartani), nekem nagyon nehez volt tul tennem magam a veteleseken.
Bocsanat egy kicsit rossz a kedvem, nem akarok senkit sem elszomoriteni.
Hajra lanyok. Mindjart itt a majus!!!
Vera
SZiasztok! J vagyok. En most 8. dpon jarok, de mar kezdödnek azok a tünetek, amik eddig is, cicifajas, enyhe mindjart megjön erzes. Mondjuk az elözö honapokban erösebbek voltak, jobban görcsöltem, most azert enyhe, gondolom a baratcserje miatt. Höm 37, de mult honapban is nnyi volt 8. dpon. Ha feljebb megy a höm, akkor vasarnap vagy hetfön tesztelek, de aztan lehet, hogy inkabb varok egy par nap kesest, ha egyaltalan kesni fog :)
J
Nekem hajnalban 3 nap pecsételés után beindult a mensi, így alakult ez a ciklus:
Hajrá május! :)
"Sz"
Sziasztok lányok!!
J, jó hallani rólad újra, szorítunk nagyon :) Ha tesztelsz mindenképp hozd az eredményt!
Sz, ne szomorkodj, én már sokszor mondtam, hogy május!!
Vera, neked hány vetélésed volt? Hányadik héten? Kiderült az oka?
Én is gondoltam rá, hogy elkezdek hőmérőzni ebben a hónapban, de valahogy mindig elfelejtettem, aztán arra jutottam, hogy lehet jobb is ha nem, annál jobban stresszelném magam rajta, hogy jaj felment, jaj leesett... Inkább nem. Itt a tavasz, inkább érezzük jól magunkat, menjetek nagyokat sétálni, kirándulni! Biztos vagyok benne, hogy egy kis lazítás, pihenés, szórakozás többet segít, mint a hőmérőzés! Május közepén mi is elmegyük majd pár napra kikapcsolódni, nagyon sok munka és stressz volt mostanában mindkettőnknek, plusz a 2 "vetélés", jót fog tenni... Úgyhogy én ezt tanácsolom mindenkinek, jön a jóidő, sétára, kirándulásra, lazításra fel!
Fanni
Sajnálom Csajok ! :( Szeszélyes április! :( :( De majd MÁJUS!!! <3
Hoztam a kis listánkat! Mindenki irja már utána kivel mi van, vagy lett, hogy jobban képben legyünk! Puszi Emi
1. Emi nemvárt ápr 29.ovu pipa, hőm rendben, vrakozok... (próbálkozás : jóó rég óta:( )
2. J nemvart apr. 1. (probalkozas: 11 honapja)
3. Ju , (mivel mar van J:) ) nemvart napja 17.-e (probalkozas elsőre..)
4. Tina nem várt: ápr 12.( első próbálkozás )
5. Móni, nemvárt ápr. 06. (3. hónap, első lh-tesztes hónap) :)
6. Eszti, nemvárt ápr. 10. (2. hónap)
7. Kriszti, nemvárt ápr. 7. (2. hónap)
8. Cs.,nemvárt ápr. 6. (2.hónap)
9. Andi, nemvart apr. 4. (sokadik honap).
10. Vera, nem vart kb aprilis 14 (18 honap, elso lh tesztes es nyak vizsgalatos ciklus)
11. Kriszti, ápr. 9. (16. hónap)
1. Emi nemvárt ápr 29.ovu pipa, hőm rendben, vrakozok... (próbálkozás : jóó rég óta:( )
2. J nemvart apr. 1. (probalkozas: 11 honapja)
3. Ju , (mivel mar van J:) ) nemvart napja 17.-e (probalkozas elsőre..)
4. Tina nem várt: ápr 12.( első próbálkozás )
5. Móni, nemvárt ápr. 06. (3. hónap, első lh-tesztes hónap) :)
6. Eszti, nemvárt ápr. 10. (2. hónap)
7. Kriszti, nemvárt ápr. 7. (2. hónap)
8. Cs.,nemvárt ápr. 6. (2.hónap)
9. Andi, nemvart apr. 4. (sokadik honap).
10. Vera, nem vart kb aprilis 14 (18 honap, elso lh tesztes es nyak vizsgalatos ciklus)
11. Kriszti, ápr. 9. (16. hónap)
12. "Sz" ovu ápr. 8. mensi megjött április 23-án (23. hónap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!