Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
 451/473 A kérdező kommentje:

Hát lányok elég gáz lett mindenkinek ez az április na de majd a május :).

Én megcsináltam az x-epilt ma reggel.Ilyen lett:

[link]

2015. ápr. 23. 10:48
 452/473 anonim ***** válasza:
Nicol, sajnalom .. !! Most mar tenyleg a majus a mienk!!!:)) ju
2015. ápr. 23. 12:09
 453/473 anonim ***** válasza:

Csajok, bocsi hogy itt kérdezem meg, tettem fel róla kérdést is, de nem válaszol senki :(

Petefészek fájdalom ovu előtt vagy után vagy közben van? Ma éreztem, hogy szurkál a petefészkem, ez azt jelenti, hogy már megvolt az ovu, vagy csak most "készülődik"?

Fanni

2015. ápr. 23. 13:57
 454/473 anonim ***** válasza:
Fanni, ezt én is szeretném tudni, korábban mindíg azt hittem, hogy akkor szurkál, amikor maga az ovu van, de aztán kiderült, hogy lehet utána is.
2015. ápr. 23. 14:22
 455/473 A kérdező kommentje:
Ovu előtt 2-3 nappal is elkezdődhet és tarthat ovu után 1-2 napig.
2015. ápr. 23. 14:34
 456/473 anonim ***** válasza:

Fanni kerdented hany vetelesem volt. Osszesen 3 (amirol tudok)

Meg 22 evesen volt ketto, 12 hetesen vesztettem el oket. Nem terveztuk konkretan de nem szedtem fogit. Ugy voltuk vele ha jon jon, ha nem az se baj. Aztan 4 evre ra szuletett a lanyom. Ra egy evet vartunk. 7. Heten verzes aztan minden rendben volt csak koraszulott lett, de egeszseges!

Es tavaly volt egy terhessegem ami 5 hetesen halt el. A harmadik probalkozos honapban jott ossze. Sajnos mar 30 felett vagyok most igy a termeszet kicsit akadalyoz. Miota lejottem a fogirol masfel eve azzota van pms-em. Valasz a masik kerdesedre nekem peldaul az ovu elott kezd el szurkalni, es egesz a mensiig fajdogal

vera

2015. ápr. 23. 14:55
 457/473 anonim ***** válasza:
Nekem ovu elott kerek 2nappal szurkalt!! :) ovu utan pedig ereztem hogy feszul a hasam mintha meg akarna jonni (ez valoszinu hogy a fogamtatas miatt lehetett, ugyanis ilyenkor ha megtortenik akkor a szervezet egybol 150%-ra kapcsol es elindul a mehnyalka vastagitasa hogy mire beer a megtermekenyitett petesejt addigra sikeruljon beagyazodni es ezt a vastagodast kezdjuk (nem mindenki) erezni az ovulacio utan 1nappal! ) ju
2015. ápr. 23. 15:28
 458/473 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! Én most csak akkor tesztelek, ha feljebb megy a hőm. Jövő kedd-szerda körül nem várom, van itthon tesztem, de feleslegesen nem akarom elhasználni. Mivel most totál úgy érzem, hogy nem sikerült, ezért nem is nagyon surgetem a tesztelest.

Ju! Decemberben jártam így, ahogy most te, halvány pozik, majd megjott. Úgyhogy ha most lenne is halvány pozim, addig nem is hinném el, amíg a doki meg nem mutatja a babucit szivhanggal együtt. Párom is beleelte magat akkor, meg én is. Volt néhány csodaszép napunk, amíg azt hittük, hogy jön a babó. Azóta már rutinosabb vagyok. :)

Fanni, hozom a tesztet, ha kell csinalnom. Ha felmegy a hőm, tesztelek! :) Még nem tudom, mikor :)

Az ovut én már jóval előtte elkezdem érezni, már akár 7 nappal ovu előtt vannak szurkak, apró görcsök, de már második honapja a 14. ciklusnap körül este nagyon erősen görcsöl a petefeszkem, és hányingerem is szokott lenni, igy szerintem nekem akkor van ovum, amikor ez az erős görcs van. Utána mindig fel is megy a hőm.

Ma 9. dpon vagyok, még mindig cicik fájnak, és időnként enyhe mindjart megjon érzés van. Nincs barnazas, pedig ilyenkor már szokott lenni. Na majd meglatjuk mi lesz.

2015. ápr. 23. 17:12
 459/473 anonim ***** válasza:
J voltam :) megint lemaradt :)
2015. ápr. 23. 17:13
 460/473 anonim ***** válasza:

Nekem ma hajnalban megjött :(

Ditke

2015. ápr. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!