Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Nicol, mostmár egyértelműen látom én is!
Úristen, de bolodg lennék, el sem hiszed!!!
Fanni
Reggel óta folyamatosan barnázom, ebből biztos mensi lesz.... most már két éve sikertelenül próbálkozunk, megint azt érzem, hogy elegem van. Nekünk miért kell ilyen sokat szenvedni? Másnak meg pik-pakk...
"Sz"
Felicia nem tudom hány tesztes van,nem számolgatom....
"Sz" ne keseredj el!Nekünk is lesz egyszer babánk!
Próbáltam fénynél átvilágítani,de megvakultam...most keresem a zseblámpát :)
"Sz"! Ne keseredj el, csak add fel! Akkor jon majd a baba :) Nalam az elsönel igy volt, es meg sok szazan be tudnak erröl szamolni :) :) Akkor jön, amikor az ember mar mergeben feladja. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem vagysz ra, csak ha elkönyveled, hogy ugyse jön, egyszer csak kopogtat.
SZivböl kivanom, hogy jöjjön hozzatok is, meg mindannyiunkhoz, akik vagyunk ra!
J
Niki, én is így vagyok vele :) Ciklus végén sose merek összebújni, nehogy baj legyen :D 'Sz', hát sokszor én is mondom,már annyira elegem van, meddig kell még szenvednünk, körülöttem meg mindenki 1-2 hónap alatt terhes lett. De azzal vigasztalom magam, biztos van vmi oka :S Nicol én is látom a csíkot, hát nagyon remélem sikerült ;) Én megjártam Pécsett, és a sejtelmem beigazolódott, kezdhetjük elôrôl..Mert régiek a leletek, hiányosak :S De aranyos volt a doki, 1. Hónap alatt lezongorázzuk. Mindenkinek ajánlom, ne kínlódjon sima nôgyógyásszal, menjen erre szakosodott dokihoz. De nem vagyok szomoru, úgy érzem jó kezekbe kerültem. Szerdán megyek 3. Napi vérvételre és inzulin terhelésre. Utána 12. Napi Uh, majd 21. Napi vérvétel. Durva hónap lesz...
Monyk
Ju, hátha nem... :( Mikor csináltad a tesztet? Ha délutáni akkor lehet csak azért lett halvány. Hány hetes vagy? Nagyon nagyon remélem, hogy történik veled is, ami velem volt. Nagyon szorítok! Nem mész dokihoz?
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!