Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/473 anonim ***** válasza:
Szerinte siman!! Szurkolok!!!! :)) (ju)
2015. ápr. 20. 11:32
 372/473 A kérdező kommentje:

Na ki mit lát rajta?

[link]

2015. ápr. 20. 11:35
 373/473 anonim ***** válasza:
Nikol! Szerintem a tuneteid babagyanusak! Ha 36,2-t mertel honaljban akkor az a huvelyben 36,8-9 es az mar akar jo is lehet (nekem vegig ennyi 36,8 minden reggel, nap kozben megy fel 37,1-re) szoval meg barmi lehet.. Valamelyik nap neztem Czeizel Endre videojat es abban is az van hogy a nok (azt hiszem ) 5%verzik terhesseg alatt.. Szoval barmi lehet.. :) de a tuneteid gyanusak nekem ;)
2015. ápr. 20. 11:36
 374/473 anonim ***** válasza:
Ja es ju votam (mindig lemarad :) )
2015. ápr. 20. 11:37
 375/473 A kérdező kommentje:
Hüvelyben annyi digitálissal ami szerintem elemcserére szorul.Szereztem most egy higanyost azon 36,7-et mértem.Viszont töltöttem tesztet is fel...
2015. ápr. 20. 11:38
 376/473 anonim ***** válasza:
Valami van ott! :)) nekem az elejen vegig ilyenek voltak.. :)) Csak pont balrol jon a sok feny es nem latom pontosan!! (Ju)
2015. ápr. 20. 11:38
 377/473 A kérdező kommentje:
rosszul írtam 37,2-t mértem
2015. ápr. 20. 11:39
 378/473 A kérdező kommentje:
na mindjárt akkor fordítva fényképezem le ha tényleg van rajta valami akkor az nem jó hír mert lehet méhenkívüli...
2015. ápr. 20. 11:40
 379/473 anonim ***** válasza:

Nicol, ne hagyj el minket, bennem sokszor ez a csoport tartja a lelket :) Azt azért mindenképp írd meg, hogy mi volt a dokinál.

De ha úgy gondolod, hogy szeretnéd pihentetni a dolgot kicsit, és nincs más jelentkező én szivesen átveszem a csoportot ideiglenesen :) Nem szeretném, ha abbamaradna, mert szerintem nagyon jó, hogy itt bíztathatjuk, támogathatjuk egymást. Én az ismerőseim közül szinte senkinek nem mondtam el, hogy mi történt velem, még azt sem, hogy próbálkozunk, még anyukámnak sem, nem akarom, hogy kérdezősködjenek, aggódjanak... Úgyhogy nekem tényleg sokat jelent, hogy itt elmondhatjuk és szurkolhatunk egymásnak, mégha tudjuk is, hogy nem ezen múlik, de sok erőt ad.

Niki, azért ezek elég jó jelek, délután ha tesztelsz várjuk az eredményt nagyon.

Ditke, neked is szorítunk, hátha jó jel, hogy nincs jel :)

J, nagyon drukkolok neked is, mikor tesztelsz?

Ju, hogy vagy? Mikor mész dokihoz?

Monyk, te se hagyj el minket, hátha tényleg a május lesz a mi hónaponk :)

Nicol, most látom a tesztedet közben, őszintén szólva nem látok rajta semmit, bár a munkahelyi laptopom képernyője nem olyan jó. Te látsz rajta valamit élőben? Talán ha naygon nagyon guvvasztom a szemem, de én már hajlamos vagyok másoknak is odaképzelni, úgy rá van állva az agyam a csíkra :)

Többiek hogy vagytok? Tesztelt még valaki?

Fanni

2015. ápr. 20. 11:41
 380/473 anonim ***** válasza:
Mar miert jut eszedbe pont ez?? Elso babamnal a 10. Napon mutatott idon tuli halvany pozit a teszt!! Es marha halvany volt es megis minden oke volt.. A mehen kivuliseget ugy tudnad megallapitani ha mondjuk mostantol minden nap tesztelsz es ha 2-3-4 napont nem duplazodik meg latvanyosan akkor lehet ok agyalni.. De egy teszt nem jelenti ezt.. (Ju)
2015. ápr. 20. 11:42
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!