Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Nicol, ne hagyj el minket, bennem sokszor ez a csoport tartja a lelket :) Azt azért mindenképp írd meg, hogy mi volt a dokinál.
De ha úgy gondolod, hogy szeretnéd pihentetni a dolgot kicsit, és nincs más jelentkező én szivesen átveszem a csoportot ideiglenesen :) Nem szeretném, ha abbamaradna, mert szerintem nagyon jó, hogy itt bíztathatjuk, támogathatjuk egymást. Én az ismerőseim közül szinte senkinek nem mondtam el, hogy mi történt velem, még azt sem, hogy próbálkozunk, még anyukámnak sem, nem akarom, hogy kérdezősködjenek, aggódjanak... Úgyhogy nekem tényleg sokat jelent, hogy itt elmondhatjuk és szurkolhatunk egymásnak, mégha tudjuk is, hogy nem ezen múlik, de sok erőt ad.
Niki, azért ezek elég jó jelek, délután ha tesztelsz várjuk az eredményt nagyon.
Ditke, neked is szorítunk, hátha jó jel, hogy nincs jel :)
J, nagyon drukkolok neked is, mikor tesztelsz?
Ju, hogy vagy? Mikor mész dokihoz?
Monyk, te se hagyj el minket, hátha tényleg a május lesz a mi hónaponk :)
Nicol, most látom a tesztedet közben, őszintén szólva nem látok rajta semmit, bár a munkahelyi laptopom képernyője nem olyan jó. Te látsz rajta valamit élőben? Talán ha naygon nagyon guvvasztom a szemem, de én már hajlamos vagyok másoknak is odaképzelni, úgy rá van állva az agyam a csíkra :)
Többiek hogy vagytok? Tesztelt még valaki?
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!