Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása2015. ápr. 2. 07:17
341/473 anonim válasza:
Jesszus :) csajok már nagyon türelmetlen vagyok :( ma és holnap van a nem várt ,továbbra sincs semmilyen tünetem,fájdalmam,görcsöm.akkor a hét második felében tesztelhetek újból :) és most akkor ha pozitiv lesz ,hány hetes leszek?
342/473 anonim válasza:
Ha pozitiv lesz a teszt akkor hivatalos 4hetes leszel .. :) (ju) ja es mivel elegge uj vagyok a gyakorikersesek oldalon nyomnatok nekem zold kezet?? Mert olyan csuny az a 43% .. :(( koszi elore is! :)
343/473 anonim válasza:
Monyk te hogy vagy?? Nicol?? Irjatok am!! (Ju)
344/473 anonim válasza:
Itt az en görbem :) meg van idö böven a tesztelesig :) a mai szerintem nem ervenyes, mert 3kor feküdtem le, es 10kor mertem :) de mar este is magasabb volt, ugyhogy lehet, hogy ennyi lett volna reggel is. Majd meglatjuk :)
Elsö baratcserjes honapom amugy :)
345/473 anonim válasza:
J voltam :) en is mindig elfelejtem odairni :)
346/473 monyk válasza:
Sziasztok lányok! drukkolok Niki és 'Sz'! Nekem ma megjött, már tegnap jól görcsölt is a hasam. De majd a mâjusi hónap lesz a mi hónapunk ;) Holnap megyünk dokihoz, konzultációra, Pécsre. Ugye ilyenkor nem akarnak megvizsgálni, mert megvan :S Ju te hogy vagy? Teszt?
Monyk
347/473 anonim válasza:
Csajok,ennyi volt,elkezdtem barnázni,meg fog jönni :( nagyon elkeseredtem...Niki
348/473 anonim válasza:
Niki, Monyk, ne keseredjetek, a május lesz a mi hónapunk :) Nicol, hogy vagy? Csináltál tesztet?
Ju, hogy vagy? Tüneteid vannak már? Többiek? :)
Fanni
349/473 anonim válasza:
Addig azért még bizakodók,mig nem erősödik,csak akkor van ha megtörlöm magam.és ilyen krémes barnás.Niki
350/473 anonim válasza:
Csajok,elmúlt...nincs semmi.mi ez akkor??? Mit csináljak?pedig mérgemben gyorsan rendet tettem,felmosás,össze-vissza ugrálás takarítás miatt.mi volt ez akkor?Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!