Valoszinu most volt a beagyazodas vege! :)) azert lehetett a verfolt.. 2napot varj meg es ki fogja mutatni! (Ju)
2015. ápr. 17. 06:47
303/473 anonim válasza:
Annyira parázok,negyed óránként járok a mosdóba,hogy nem indult e meg,nincs semmi szerencsére :) annyira örülnék neki :) Niki
2015. ápr. 17. 07:10
304/473 anonim válasza:
Szerintem a 14-15. napon korai lett volna a beágyazódási vérzés, főleg, hogy minden jel szerint előtte való nap volt az ovuláció. Így inkább ovulációs vérzés lehetett, bár ilyet még nem tapasztaltam soha. Ma reggel is 36,9 volt a hő, nem ment feljebb. Amúgy progeszteron hiányom van, fél évig szedtem az utrogestant, ebben a hónapban nem kaptam, a doki szerint nézzük meg nélküle milyen ez a hónap. Szerintem semmi jó, minden tünetem progi hiányra utal....
"Sz"
2015. ápr. 17. 07:42
305/473 anonim válasza:
Ju, sajnos nem tudom, nem próbáltam még Clearbluet soha. De az eddigi teszteid biztos pozik voltak, csak lehet még korai, hogy kimutassa a digitális. Fogalmam sincs. Tedd fel, ha megcsináltad a tesztet ( amúgy jó korán kelő vagy, én még csak pislogok és iszom a kávém :))
Fanni
2015. ápr. 17. 08:37
306/473 monyk válasza:
Sziasztok! Ju, én még sose jutottam el odáig hogy digi tesztet vegyek, de ahogy olvaslak nem is fogok.. De ne aggódj, én olvastam már rosszakat róla. Inkább próbálj meg ugyanolyan tesztet használni. Niki, sztem még várj pár napot a teszteléssel. Tudom, hogy marha nehéz.. Ja én ma teszteltem. 12 dpo. és semmi. Hómezô. Nem barnázok, hô még mindig fent, és semmi :( letettem errôl a hònapról, már mutatnia kellett vna a 10-es tesztnek :( Ju és Nicol várom a teszteket!
Monyk
2015. ápr. 17. 09:42
307/473 anonim válasza:
Holnap már feljebb kellene menni a hőmérsékletnek,igaz???vasárnap tesztelek az jó???
2015. ápr. 17. 09:57
308/473 anonim válasza:
Bocsi niki voltam
2015. ápr. 17. 09:57
309/473 anonim válasza:
Monyk! Meg mindig lehet hogy terhes vagy! Szerintem probalkozz a tesztel holnap! Van egy olyan erzesem hohmgy nekem lesz igazam (irtam neked anno emlekszel?) hogy en a gorbed alapjan egy nappal kesobbre raknam az ovut.. Vagyis szerintem neg csak a 11.napon vagy! Nicol en is varom a tesztedet.. Niki szerintem vasarnap probalkozhatsz egy nagyon erzekeny teszttel.. Talan csajok az lenne a legjobb ha mindenki a Müllerből venne meg mert ott van olyan teszt ami a fogantatastol kimutatja a terhesseget! Itt 2db van egy csomagban es 12 euro..tudom nem olcso de ez mar mindenkinek mutatna valamit hiszen ez 5-is erzekenysegu! Amugy megcsinaltam a tesztet.. Ugyan olyan kb mint a tegnapi.. Lehet erosebb lesz (ha kicsit varok meg) :) majd rakok fel kepet is.
2015. ápr. 17. 10:15
310/473 anonim válasza:
Lemaradt: 8nappal a fogantatastol.. Es Ju voltam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!