Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása2015. ápr. 2. 07:17
263/473 monyk válasza:
De jó Neked Ju! Remélem holnap reggel (11 dpo.) én is ilyet alakítok ;) De néha mintha érezném a hasam..remélem nem a mensi :S Te érzel amúgy valamit?
Monyk
264/473 monyk válasza:
Nah ez már tuti +!! :) Gratula!
Monyk
265/473 anonim válasza:
Köszönöm Monyk! Amugy mi mindketten 17.-ere nem varjuk :) igazabol ma az elso olyan napom amikor neha-neha mintha hanyingerem lenne.. De a mellem iszonyuan be van durranva(mintha mellbe rugtak volna) a hasam mar nem faj inkabb feszul neha .. Szurasok meg 2napja voltak.. Most nincsenek.. Ami a legfurabb nalam hogy puffadok.. Nagyon.. Ja meg kijott rajtam egy ket pati..a lanyomnal is hasonloak voltak a tunetek.. ja es meg a faradekonysag.. Egesz nap aludnek ha tehetnem :)) amugy a hőm mar 4napja 36,8-on van (alaphom alacsony 35,9-36,3) te mikor tesztelsz eloszor? (En is ugy voltam hogy majd csak penteken de hatnem virtam magammal :)) ) ju(3.)
266/473 A kérdező kommentje:
Jajj Te Lány,hova csináljak még májusi csoportot április közepén?Majd május 1-én csinálok....Ha addig van valami a ciklusoddal akkor ide is írhatod.
2015. ápr. 15. 18:59
267/473 anonim válasza:
Májusi csoport... Bár ott tartanánk már, én is nagyon várom:)) Ha sikerülne a babóca a szülinapom körül már 6 hetes lehetnék... Soha az életben nem kéne annál szebb ajándék :)
Ju, nagyon szépen látszik, főleg, hogy nemvárt előtt vagy :) Szívből kívánom, hogy erősödjön szépen!
Monyk, szurkolok neked is, írd meg vagy tedd fel az eredmény mindképp!
Fanni
268/473 anonim válasza:
Jólvan, hát türelmetlen vagyok, mint egy tesztelésre váró babatervező:D
269/473 monyk válasza:
Én elvileg péntek-szombatra nem várom. Hát a haspuffadás, mellbedurranás nekem is van, de ezek lenni is szoktak.. Holnap reggel ha minden igaz tesztelek. Nagyon reménykedek. Köszönöm a drukkokat ;)
Monyk
270/473 anonim válasza:
Monyk! Ird meg reggel mindenkeppen hogy milyen lett!!en is irok ha megcsinaltam! Szoritok!! :)) ju(3.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!