Gratula Ju :) !! Igen ez erôsödik, szép pozi a teszt. Megcsináltam én is, aludni se tudtam az izgalomtól, de nem töltöm fel mert még kételyre sem ad okot :( Hát nem tudom lehet ebbôl-e még pozi :S
Monyk
2015. ápr. 16. 09:15
283/473 anonim válasza:
Nyugi!! En is feladtam mire masnap latod milyen lett a tesztem!! :) nyugi es nyugi! Amig nem jon me addig VAN esely.. Neha meg utana is! :)
2015. ápr. 16. 09:32
284/473 anonim válasza:
Lanyok, bocsi mar megint irok de annyira nem birok magammal hogy megint csinaltam egy tesztet ez 25-os es a periodus napjatol lehet vele tesztelni .. Dm-es presense (gagyibb) es pozitiv lett!! :)) [link]
2015. ápr. 16. 09:53
285/473 anonim válasza:
Tenyleg ne haragudjatok hogy mindig irok, remelem nem baj Ju (3.)
2015. ápr. 16. 09:54
286/473 anonim válasza:
Ju, gratulálok! Mostmár ne tesztelgess naponta többször, ott van az :) Hidd el :)
Fanni
2015. ápr. 16. 10:22
287/473 monyk válasza:
Hát nem adom még fel, de azt hittem ma végre pozit tesztelek.. A hôm fent van 37 C, bár az már csapott be. De este görcsölgetett a hasam :( Nem baj Ju, ha én is tesztelek végre egy pozit, biztos csinálnom kell párat, hogy elhiggyem. Holnap reggel újra tesztelek, mert utána megyünk anyósomékhoz, ahol egész hétvégén ott leszünk. Sógornôm már vár a 3Ds ultrahanggal. Jó lenne ha nem mentstruálnék közbe, mert úgy elég lenne tartani magam..
Monyk
2015. ápr. 16. 10:29
288/473 anonim válasza:
Ha a hőd magas az nagyon jó jel! Nekem ma is 36,8 a hom ugyhogy a 37 szuper jo! Figyelj meg siman lehet hogy csak a 11.dpo -n vagy es holnapra lesz pozi!! Nekem is hirtelen lett a kb semmibol ilyen!! Komolyan!! Ugyhogy nyugi!! Es 10-es teszteket csinalj eloszor! Szoritok nagyon! Amugy meg az anyosnal is csinalhataz teszteket., hat csak nem megy be utanad a wc-re.. :D kuka meg vsan ahova kidobd.. (Csak fotot ne felejts el csinalni rola elotte :D )
2015. ápr. 16. 10:41
289/473 monyk válasza:
Oké Ju! :) Köszi a bíztatást. Olyan jó hogy itt támogatjuk, bíztatjuk egymást. Csak 10-es tesztem van (vateras) bár már nem sok, vagy 3. Jelentkezek mindenképp, remélem pozi teszttel ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!