En is sokat hallottam a baratcserje es tarsairol. Kb aki szedte mindenki terhes lett.. Ugyhogy tuti valami van ebben.. En csak ezt a vitamint szedem amugy .. Ez a mai 25-os tesztem (14.dpo elvileg, de lehet a 16.dpo) most mar tuti elhiszem hogy kismama vagyok!! :)) [link]
2015. ápr. 18. 06:27
332/473 anonim válasza:
Ju Voltam :)
2015. ápr. 18. 06:28
333/473 anonim válasza:
Ju, legyen igazad! En is szeretnek a baratcserjes kismamak taboraba tartozni :) ma felugrott a höm 37-re, de elözö honapban több napig is volt 37, es megsem volt baba, ugyhogy nem elem bele magam semmibe :) plane nem a kb. 4. dpon :) viszont eddig szerencsere semmilyen tünet nincs, ilyenkor mar szokott fajni elegge a cicim, meg szurkalni is szokott alul, de most "tünetmentes" vagyok, szoval a baratcserje vegzi a dolgat! :) meg 10 nap es tesztelek, mert ha pozi lenne, akkor abba kell hagyni a baratcserjet.
Pozisoknak szivböl gratulalok, a többieknek meg orias drukk!!!
J
2015. ápr. 18. 13:55
334/473 anonim válasza:
Csajok,én aggodok mert semmilyen menzeszszerű görcsöm sincs,semmilyen tünetem nincs,délelőtt nyilalt a mellem,de semmi.és folyton figyelem magam,hátha mégis sikertelen hónap.ez jó sztetek?már annyira tudnám ,hogy sikeres e a hónap.
2015. ápr. 18. 18:47
335/473 anonim válasza:
És igen Niki voltam
2015. ápr. 18. 18:48
336/473 anonim válasza:
Csajok,elvagyok keseredve,mai tesztem full nega :( de a görbém ilyen:
Niki, Te most nem a 10. dpo-n jársz? Én a görbédből azt látom, vagy hamarabb volt ovud? Mert ha csak a 10., akkor még semmi nincs veszve, főleg, hogy még feljebb ment a hő.
Csodálkozom, hogy még nem barnázom, progeszteron pótlás nélkül még sosem volt ilyen hosszú a luteális fázis. Max 10 nap.
"Sz"
2015. ápr. 19. 06:39
338/473 anonim válasza:
En akarhogy nezem a 8.dpo-nak latlak ma .. Szerintem hiaba ugy lattad hamarabb van tojasfeherje de ha eppen akkor nem tudott kilokodni a pete akkor lehetett kesobb az ovu.. Es a gorbed szerint 9.-en volt! (Ju)
2015. ápr. 19. 08:07
339/473 anonim válasza:
És a vérfoltok?nem azt jelenti,hogy akkor kezd termelődni hcg???Niki
2015. ápr. 19. 08:38
340/473 anonim válasza:
Nem.. Az lehet a beagyazodas kezdete!! Ami eltart 5napig kb :)) szoval nyugi meg kb 3 nap a poziig (10-es teszt) :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!