Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ju gratulálok!
Nem teszteltem elfelejtettek tesztet hozni Nekem...viszont fura,hogy a melleimben izomláz van és már tegnap reggel óta nem véreztem...
Sz elég keveset ment feljebb,de hátha majd ezután megy fel szépen magasra :).
Ju hát nem tudom,most barnázok mármint amikor lefeküdtem aludni nem volt semmi majd amikor felkeltem 2 óra múlva akkor volt egy kis barna de tegnap egész nap meg ma délelőtt semmi nem volt...furának tartom,viszont 10-15 perce nagyon erős mensis görcseim vannak hol a petefészkeimbe hol a méhembe érzem...ez az után kezdődött miután leültem és kegyetlenül elkezdett lüktetni fél percig a bal petefészkem.
Nicol! Akkor biztos ami biztos, ha lesz tesz csináld meg. Ki tudja ;) 'SZ'! Érdekes a görbéd, dehát láttunk már csodát :) Mindig ilyen?
Sztem nekem meg fog jönni, mert görcsölget a hasam, és úgy fel vagyok puffadva, hogy kigombolt gatyában ülök :D Mensi elôtt szoktam puffadni :(
Monyk
Nicol, mikor fogsz testzelni egyet? Nagyon kíváncsi vagyok. Nekem épp ma ért véget a menzim, úgyhogy 18as karikára fel :D Végre már itt tartunk legalább :)
Fanni
Igen Fanni! Ez a legjobb rész :) ilyenkor nem kell türelmetlenül várni :D
Monyk
Sziasztok,tegnap este azt hittem minden elveszett,2szer tapasztaltam vérfoltot miután megtöröltem magam este (elmentem mosdóba olyan volt,majd a 2.ik nem,3.ik szintén) mondom kész,reggelre megjön,lefeküdtem,és olyan erős nem fájdalmat ,nem tudom megfogalmazni,hogy mit vmit erősen éreztem baloldalt a hasamban,és elaludtam.ma reggel negativ teszt,és nincs vérzés.mikor teszteljek újból? Semmilyen hasgörcs,mensigörcs nincs.de ugye vasárnap,hétfőre nem várom.ilyen a görbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!