Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/473 A kérdező kommentje:

Ju gratulálok!

Nem teszteltem elfelejtettek tesztet hozni Nekem...viszont fura,hogy a melleimben izomláz van és már tegnap reggel óta nem véreztem...

2015. ápr. 16. 17:25
 292/473 anonim ***** válasza:

A 8. do-n járok. A hőm nem túl biztató, lényegében lemondtam erről a hónapról.

[link]

"Sz"

2015. ápr. 16. 17:40
 293/473 anonim ***** válasza:
Sz! Meg korai lenne feladni!! Es ahogy lattam inkabb majd most lesz magasabb!! Latod volt beagyazodasi verzesed is es ez is jo jel !meg korai feladnod!
2015. ápr. 16. 17:48
 294/473 anonim ***** válasza:
Nicol lassan tenyleg csinalnod kellene egy tesztet! :) (ju voltam az elobb is )
2015. ápr. 16. 17:48
 295/473 A kérdező kommentje:

Sz elég keveset ment feljebb,de hátha majd ezután megy fel szépen magasra :).

Ju hát nem tudom,most barnázok mármint amikor lefeküdtem aludni nem volt semmi majd amikor felkeltem 2 óra múlva akkor volt egy kis barna de tegnap egész nap meg ma délelőtt semmi nem volt...furának tartom,viszont 10-15 perce nagyon erős mensis görcseim vannak hol a petefészkeimbe hol a méhembe érzem...ez az után kezdődött miután leültem és kegyetlenül elkezdett lüktetni fél percig a bal petefészkem.

2015. ápr. 16. 17:54
 296/473 monyk ***** válasza:

Nicol! Akkor biztos ami biztos, ha lesz tesz csináld meg. Ki tudja ;) 'SZ'! Érdekes a görbéd, dehát láttunk már csodát :) Mindig ilyen?

Sztem nekem meg fog jönni, mert görcsölget a hasam, és úgy fel vagyok puffadva, hogy kigombolt gatyában ülök :D Mensi elôtt szoktam puffadni :(

Monyk

2015. ápr. 16. 17:58
 297/473 anonim ***** válasza:
100%

Nicol, mikor fogsz testzelni egyet? Nagyon kíváncsi vagyok. Nekem épp ma ért véget a menzim, úgyhogy 18as karikára fel :D Végre már itt tartunk legalább :)

Fanni

2015. ápr. 16. 21:08
 298/473 monyk ***** válasza:

Igen Fanni! Ez a legjobb rész :) ilyenkor nem kell türelmetlenül várni :D

Monyk

2015. ápr. 16. 21:38
 299/473 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hat kepzeljetek hogy jartam ma reggel..nagy boldogan vettem tegnap ugye egy clearblue digi wochenbestimmungis tesztet erre negativ.. Meghogy korai teszt.. Vicc .. Szoval egy picit csalodott vagyok de elmegyek a korabbi 10-es tesztert (jo erosnek kellene lennie a tegnapihoz kepest.. ( ja meg elraktam a reggeli pisit)De azert nyugtassatok meg hogy a clearblue szar, igaz? Marmint a digi..marmint volt aki csalodott mar benne nem? Meg a presense dm-es gagyi 25-os teszt is egybol csik lett .. Tiszta ideg vagyok hogy kiadtam egy valag penzt erre es ez van :( na mindegy.. Ti hogy vagytok?? Remelem menszesz nelkul!!! :)) nekem leszakad a mellem.. Egyre jobban .. Neha van egy kis hasgorcs fele is..
2015. ápr. 17. 04:53
 300/473 anonim ***** válasza:

Sziasztok,tegnap este azt hittem minden elveszett,2szer tapasztaltam vérfoltot miután megtöröltem magam este (elmentem mosdóba olyan volt,majd a 2.ik nem,3.ik szintén) mondom kész,reggelre megjön,lefeküdtem,és olyan erős nem fájdalmat ,nem tudom megfogalmazni,hogy mit vmit erősen éreztem baloldalt a hasamban,és elaludtam.ma reggel negativ teszt,és nincs vérzés.mikor teszteljek újból? Semmilyen hasgörcs,mensigörcs nincs.de ugye vasárnap,hétfőre nem várom.ilyen a görbém:

[link]

2015. ápr. 17. 05:37
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!