Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/473 anonim ***** válasza:

26. cn, nulla tünet, csak gondoltam bejelentkezek :D

az elmúlt 3 hónapban ilyenkor már bőven fájt és duzzadt a mellem, szurkált a méhem.

Ditke

2015. ápr. 20. 09:32
 362/473 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Monyc nagyon sajnálom,hogy megjött!De a következő hónapban Nekünk is sikerül :)!

Niki szurkolok nagyon a pozi tesztnek!

Ju szépek a tesztjeid!Gratulálok!

J Te meg már tudod :)!

Én ma vagyok a ciklusom 10 napján és még nem csináltam tesztet.Helyette ha tudok akkor vagy ma vagy holnap telefonálok a dokimnak,hogy szerdára adjon időpontot és nézzen meg mert valami nagyon nem kerek.Képzeljétek izomlázszerűen fájnak a melleim,mensiszerűen görcsöl a hasam vagy néha szurkálgat és most is hányingerem van.Pedig mensi után ezek közül egyik sem szokott jelentkezni.Igazából nem gondolok terhességre hanem valami cisztára vagy polipra.Habár a cisztánál szerintem a petefészeknek kellene fájni nem pedig a méhemnek.A hőmet 1x mértem ebben a hónapban az is 36,2 lett (soha nem volt még ennyire alacsony) a napközbenim is 36,8 csak úgyhogy hő szerint tuti nincs baba.Ebben a hónapban nem is szándékozok hőmérőzni,most pihentetem egy kicsit.Sőt lehet,hogy a gyakorizást is befejezem,de ez majd még elválik a hónap végén.Úgyhogy addig gondolkodjatok ki szeretné majd a csoportot folytatni :)!Ja az kimaradt,hogy most így jött meg a mensim:

1 nap barnázás,1nap semmi,2 nap közepesnek mondható,2nap gyenge,2 nap semmi,1nap közepesnek mondható és 3 napja hol piros,hol barna,hol világosbarna pecsételés.Soha nem volt még ennyire kevés mensim....simán elég volt az 1 csomag 10 db-os betét (nem bírtam most elviselni valamiért a tampont....ez is fura).Na de majd mond rá a doki valamit.

Szép napot Nektek :)!

2015. ápr. 20. 09:44
 363/473 anonim ***** válasza:
Én meg nem tudom mi lesz,ha megtörlöm magam akkor van barnázgatás,de a betétem tiszta...nem tudom mi lesz...jah és reggel nagyon rosszul lettem a kávétól,majdnem összeestem,le kellett ülnöm.Niki
2015. ápr. 20. 10:24
 364/473 anonim ***** válasza:
De pl most semmi nem volt.őrületbe kerget ez az állapot :) Niki
2015. ápr. 20. 10:32
 365/473 monyk ***** válasza:

Niki! Sajnos a barnázás nekem is csak úgy van, hogy a Wc papíron látom, különben észre se venném.. Na de reméljük Nálad jót jelent. Niki én is így vagyok a hômérôzéssel.. És lehet a gyakorit is hagyom :( Azért ma drukkoljatok, mert eljött a nap, amire nem gondoltam, hogy megyünk meddôségibe :S Szép napot Mindenkinek!

Monyk

2015. ápr. 20. 10:54
 366/473 monyk ***** válasza:
2. Niki Nicol akart lenni. Bocsi :)
2015. ápr. 20. 10:55
 367/473 A kérdező kommentje:

Nincs semmibaj Monyc :).Szurkolok nagyon :)!

Niki ha van 10-es teszted tesztelj.

2015. ápr. 20. 10:56
 368/473 A kérdező kommentje:
Na én meg folyamatosan c-vel írom a neved :)!
2015. ápr. 20. 10:57
 369/473 anonim ***** válasza:
X epilem van amibe 2 tesztcsik,egyiket múlthéten lőttem el,délután megcsinálhatom sztetek???Niki
2015. ápr. 20. 11:09
 370/473 A kérdező kommentje:

Szerintem igen csak ne igyál és ne menj pisilni 2-3 órahosszáig

ha negatív akkor majd veszel másikat

2015. ápr. 20. 11:27
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!