Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
26. cn, nulla tünet, csak gondoltam bejelentkezek :D
az elmúlt 3 hónapban ilyenkor már bőven fájt és duzzadt a mellem, szurkált a méhem.
Ditke
Sziasztok Lányok!
Monyc nagyon sajnálom,hogy megjött!De a következő hónapban Nekünk is sikerül :)!
Niki szurkolok nagyon a pozi tesztnek!
Ju szépek a tesztjeid!Gratulálok!
J Te meg már tudod :)!
Én ma vagyok a ciklusom 10 napján és még nem csináltam tesztet.Helyette ha tudok akkor vagy ma vagy holnap telefonálok a dokimnak,hogy szerdára adjon időpontot és nézzen meg mert valami nagyon nem kerek.Képzeljétek izomlázszerűen fájnak a melleim,mensiszerűen görcsöl a hasam vagy néha szurkálgat és most is hányingerem van.Pedig mensi után ezek közül egyik sem szokott jelentkezni.Igazából nem gondolok terhességre hanem valami cisztára vagy polipra.Habár a cisztánál szerintem a petefészeknek kellene fájni nem pedig a méhemnek.A hőmet 1x mértem ebben a hónapban az is 36,2 lett (soha nem volt még ennyire alacsony) a napközbenim is 36,8 csak úgyhogy hő szerint tuti nincs baba.Ebben a hónapban nem is szándékozok hőmérőzni,most pihentetem egy kicsit.Sőt lehet,hogy a gyakorizást is befejezem,de ez majd még elválik a hónap végén.Úgyhogy addig gondolkodjatok ki szeretné majd a csoportot folytatni :)!Ja az kimaradt,hogy most így jött meg a mensim:
1 nap barnázás,1nap semmi,2 nap közepesnek mondható,2nap gyenge,2 nap semmi,1nap közepesnek mondható és 3 napja hol piros,hol barna,hol világosbarna pecsételés.Soha nem volt még ennyire kevés mensim....simán elég volt az 1 csomag 10 db-os betét (nem bírtam most elviselni valamiért a tampont....ez is fura).Na de majd mond rá a doki valamit.
Szép napot Nektek :)!
Niki! Sajnos a barnázás nekem is csak úgy van, hogy a Wc papíron látom, különben észre se venném.. Na de reméljük Nálad jót jelent. Niki én is így vagyok a hômérôzéssel.. És lehet a gyakorit is hagyom :( Azért ma drukkoljatok, mert eljött a nap, amire nem gondoltam, hogy megyünk meddôségibe :S Szép napot Mindenkinek!
Monyk
Nincs semmibaj Monyc :).Szurkolok nagyon :)!
Niki ha van 10-es teszted tesztelj.
Szerintem igen csak ne igyál és ne menj pisilni 2-3 órahosszáig
ha negatív akkor majd veszel másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!