Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Akkor nekem is jól húzhatta be az ovum?mert nem azon az egy napon volt,hanem utána is legalább 2 napig,de igazatok van,ilyen lassan soha nem teltek a napok.másik kérdésbe is feltettem a görbém,sztük nem jó a menzesztől az ovuig szakasz,nagyon cikkcakkos ,az baj?Niki
Ui.már annyira tesztelnék,de akkor még csak a 6.ik napon vagyok,a görbe szerint... :(
Ju drukkolok! Csinálj facelles tesztet, nekem.hamarabb kimutatta mint az xepil..türelem
I
Saját márkás kell lennie, én előszőr kazettásat vettem szépen látszott, most 10 nap után vettem hogy megnézzem mennyit erősödött és a facelleből a papir csikot vettem.meg egy másik fajtát a facellén sokkal hamarabb ott viritott az erős csik, persze csak egy tipp volt de nekem nagyon szimpi, ráadásul xepilből már fogtam ki rossz tesztet
I
Lányok egy gyors kérdésem lenne...
Fura volt most ez a mensim....ugyebár tudjátok,hogy 41-42 napra jött meg és volt halvány pozi tesztem rá 3 napra megjött...2 nap közepesnek mondható volt és 2 nap gyenge ma meg már nincs semmi.Soha nem volt még ennyire kevés.Viszont ami még feltűnt nem volt darabos és híg volt mint a pisi,nem görcsöltem csak egy kicsit fájt a hasam.Az első nap volt egy kicsit darabos de az se véres volt hanem fehéres.Szerintetek ellőjek még egy tesztet?Ja még annyi,hogy tegnap eltörtem a hőmérőmet amivel eddig mértem a hőmet ma meg csaka digivel mértem amiben szerintem fogy az elem.36,2 lett a hőm pedig soha nem szokott ennyire alacsony lenni csak ovukor...jajj megőrülök....
Utolsó, örülünk, de ki vagy?
Nicol, én azért lehet tesztelnék még egyet a helyedben :) Szerintem, ha nincs is baba, valami elkezdődőött, azért késett meg volt pozi a teszt...
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!