Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ju, tedd fel a képet, megszakértjük :)
Fanni
Látok valamit!! Nagyon szorítok! Ha még csinálsz tedd fel!
Fanni
Én is látom! És ez biztos nem szellemcsík, mert rózsaszín ;)
Monyk
Ju! Én még nem használtam soha digi ovutesztet, úgyhogy ebbe nem tudok segíteni. Nekem tojcsis nyák van, hogy több napig van, és azt mondják az utolsó tojcsis nap.. De addigra már sosem tudom hogy az tojcsi vagy mi...:D De bármi lehet! Ne adjuk fel!
Monyk
SZiasztok, nekem most 7 napja tojcsis nyakom van. Tegnap volt este eszmeletlen petefeszek görcs, csak görnyedve tudtam közlekedni, minden lepesnel ereztem, es ha leültem, akkor is ereztem ahogy nyomodik. Mult honapban is igy volt, masnap ment le a höm, es azutani napon kezdett emelkedni. Most a tegnap este utan nem ment le a höm, 36,5, mint tegnap, remelem holnap azert emelkedik, es van ovum, nemcsak probalkozik a szervezetem. De ezt a nagyon erös ovus fajdalmat nem ertem, hanyingerem is van, annyira erzem.
Majd par nap alatt kiderül, hogy hogy alakul.
Itt a görbem, tegnap este volt nagyon erös az ovus fajdalom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!