Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/473 monyk ***** válasza:
Ju,ne add fel! A hôd bíztató;) és ha látsz valamit a teszten, akkor csak ott van. :) Nôvérem is azt mesélte amikor terhes volt, hogy hamar elkezdett tesztelni, és be is parázott mert nem erôsödött. De minden rendben volt velül. Úgyhogy ne mondj le a hónapról ;) Amúgy én se érzek semmi különöset, ma vagyok a 10. dpo-n, a hôm visszament 37-re, és még nem barnázok. De úgy félek, minden Wc-zés után.. Tiszta hülye vagyok :S De azt mondja meg valaki, ilyenkor miért telik ilyen iszonyúan lassan az idô..
2015. ápr. 15. 10:39
 232/473 monyk ***** válasza:
Monyk
2015. ápr. 15. 10:39
 233/473 anonim ***** válasza:

Ju, tedd fel a képet, megszakértjük :)

Fanni

2015. ápr. 15. 10:52
 234/473 anonim ***** válasza:
Ilyen lett :( [link] Ju(3.)
2015. ápr. 15. 11:02
 235/473 anonim ***** válasza:
100%

Látok valamit!! Nagyon szorítok! Ha még csinálsz tedd fel!

Fanni

2015. ápr. 15. 11:04
 236/473 monyk ***** válasza:

Én is látom! És ez biztos nem szellemcsík, mert rózsaszín ;)

Monyk

2015. ápr. 15. 11:13
 237/473 anonim ***** válasza:
:) meg talan holnap csinalok de nem tudom miert erze hogy ennyi.. Bar egy kos furcsasag volt az ovu korul.. Ugyanis anno szerdan este (1.-en) volt tojasfeherje.. Meg masnap is de nagyon keves.. Utana semmi.. (Ezen a ket napon volt a sima lh teszt pozitiv) aztan penteken viszont a digi ovu lett pozitiv.. Es a gorbemet ha nezem lehetseges hogy a peteeres szombat hajnalban volt??! Mert vasarnap reggel mertem mar emelkedett hőt.. Hm szoval ha megis valamilyen csoda folytan terhes lennek akkor fix hogy szombaton volt ovum es nem csutortok hajnalban.. Vagyis ha ez igy lenne akkor meg csak a 11. Dpo lenne ma.. Ez teljesen idegolo.. Szerintetek mikor an ovu? Ha tojasfeherje van? Vagy utana? Inkabb a digi mosolynak higyjek vagy a sima lh tesztnek? Mar bekattabok ettol.. Lehet ezert is engedtem el a honapot.. Ez a veszcsengom :D
2015. ápr. 15. 11:14
 238/473 anonim ***** válasza:
Monyk! Igazad van.. Iszonyu nehezen megy az ido.. Legalabb tudnam mar hogy ez vay az a helyzet.. De ez a varakozas ..
2015. ápr. 15. 11:22
 239/473 monyk ***** válasza:

Ju! Én még nem használtam soha digi ovutesztet, úgyhogy ebbe nem tudok segíteni. Nekem tojcsis nyák van, hogy több napig van, és azt mondják az utolsó tojcsis nap.. De addigra már sosem tudom hogy az tojcsi vagy mi...:D De bármi lehet! Ne adjuk fel!

Monyk

2015. ápr. 15. 11:36
 240/473 anonim ***** válasza:

SZiasztok, nekem most 7 napja tojcsis nyakom van. Tegnap volt este eszmeletlen petefeszek görcs, csak görnyedve tudtam közlekedni, minden lepesnel ereztem, es ha leültem, akkor is ereztem ahogy nyomodik. Mult honapban is igy volt, masnap ment le a höm, es azutani napon kezdett emelkedni. Most a tegnap este utan nem ment le a höm, 36,5, mint tegnap, remelem holnap azert emelkedik, es van ovum, nemcsak probalkozik a szervezetem. De ezt a nagyon erös ovus fajdalmat nem ertem, hanyingerem is van, annyira erzem.

Majd par nap alatt kiderül, hogy hogy alakul.

Itt a görbem, tegnap este volt nagyon erös az ovus fajdalom:

[link]

2015. ápr. 15. 12:05
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!