Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/473 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

171/Niki:Légyszi linkeld be a görbéd mert így nem nagyon értettem mit is írtál.Ha megmutatod akkor tudok érdemlegeset hozzáfűzni :).

monyk: Mizujs?Hogy álsz?

Ju: Én az első teszteden nem látok semmit viszont a main ott van a + jel csak Nekem nem egyértelmű,hogy milyen a színe :(.Ha élőben kék akkor reménykedhetsz :)!.Viszont most még ne nagyon éld bele Magad,nehogy úgy járj mint Fanni és Én.Ezt nem bántásként írom.

Emi: 12 euróért nagyon jó ár mkég a 30 db-ra is.Postaköltség mennyibe kerül?Ha esetleg nem drága úgy és Neked beválik akkor tudsz rendelni Nekem is ennyiért?Köszi

Fanni: Az 1,9 TSH még éppen jó a babához.0,5-2 közt kell lennie teherbeeséshez.Nekem pl tavaly 1,54 volt.3 napi hormonsorhoz ezek kellenek:TSH,T3,T4,Progreszteron,Tesztoszteron,SHGB,Ösztradiol,FSH,LH,Prolaktin 21.napinál meg igazából a Progreszteron az érdekes mert az mutatja meg,hogy volt-e peteérésed.Ezekenkívül még jó volna egy 3 pontos cukor és inzulinterheslés mert az IR-t csak ezek alapján lehet kizárni :)

Képzeljétek Nekem meg úgy tűnik kezd elmúlni a mesnim...elég érdekes mert az első nap közepesen volt meg,tegnap délelőtt még volt rendesen,délután óta meg csak tisztasági szinten.Elég fura mert soha nem volt még ilyen rövid ideig meg habár lehet,hogy most meg majd barnázok 3-4 napot....

2015. ápr. 13. 10:56
 192/473 anonim ***** válasza:
Nicol! Nem probalsz meg teszelni egyet??! Ki tudja.. Lehetseges hogy csak egy kis 'emlekezo' verzes es lehet tenyleg terhes vagy! :)
2015. ápr. 13. 11:44
 193/473 monyk ***** válasza:
100%

Fanni,nagyon halványan én is látom a plussz jelet. Szerintem várj 2 napot és próbáld meg ùjra ;) amúgy nekem 2,5 volt a TSH,és arra is azt mondták jó :S Jelenleg így áll a görbém:

[link]

Mátol pedig jönnek a rettegett napok, mert ilyenkor tájt szoktam elkezdeni barnázni. Nagyon remélem most nem fogok ;)

Nicol, nekem is van, mikor alig van meg, bár mostanában rá is szoktam csodálkozni, mert rám sosem volt jellemzô hogy ennyire meglegyen..

Szép napot, és pozi teszteket!

2015. ápr. 13. 11:49
 194/473 anonim ***** válasza:

Monyk, a teszt nem az enyém, hanem Ju-é.

Nicol, az lenne csak nagy meglepetés, ha mégis lenne baba :D

Fanni

2015. ápr. 13. 11:52
 195/473 monyk ***** válasza:
100%
Bocsi Fanni és Ju, teljesen bekavarodtam már a nevekbe.. Ne haragudjatok :(
2015. ápr. 13. 11:55
 196/473 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék tesztelni mert tuti nincs baba.Görcsöl a hasam is egész nap habár feszül a mellem.Most,hogy jobban mozgok megint van egy kicsi de akkor is elég kevésnek vélem.

monyc nagyon szurkolok,eddig szép a görbéd :)

2015. ápr. 13. 12:01
 197/473 monyk ***** válasza:
Köszi Nicol :) Bár... ++ Ha nem, jövôhét hétfôre van idôpontom Pécsen egy meddôségi szakemberrel. Remélem nem kerül rá sor :D
2015. ápr. 13. 12:35
 198/473 anonim ***** válasza:
koszonom hogy raneztetek a tesztemre! Es semmi gond Monyk! :)
2015. ápr. 13. 12:37
 199/473 anonim ***** válasza:

Csajok, ez a barnázás a menzesz előtt, ez normális? Elég sokan írjátok, hogy van nektek, ismertek olyat, aki barnázott rendszeresen a ciklusa első pár napjában és gond nélkül teherbeesett?

Nekem a dokim azt mondta, hogy nem feltétlenül gond, fontosabb, hogy rendszeres legyen a menzesz, de néha elbizonytalanodom, hogy nem kellene-e progeszteronptólás.

2015. ápr. 13. 13:12
 200/473 A kérdező kommentje:
Igen Én ismerek olyat aki barnázik mensi előtt 1-2 nappal és mégis teherbe esett.Ő arról számolt be,hogy amikor terhes lett ez a barnázás megszűnt neki.
2015. ápr. 13. 13:23
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!