Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok!
Gartulálok mindenkinek aki pozit tesztelt.
Nekem is közeleg a nem várt 11.-12.( 29-30 napos a ciklusom) még semmi görcs semmit nem érzek eddig, előtte már szokott jelentkezni. Vasárnap reggel tesztelek....
Nicol, veled mi a helyzet?
Fanni
Sajnálom, de hátha mégse fog megjönni, én még kicsit reménykedek :) De úgy fest nem volt szerencsés nekünk ez a hónap se. Hátha május, az a a kedvenc hónapom, akkor van a szülinapom is :)
Fanni
Sziasztok lányok. Most jövök a dokitól. Összeírtak ott nekem egy csomó féle vizsgálatot, azt mondta ez kb 100 ezer forintba fog kerülni, úgyhogy szerinte még próbálkozzunk és ha nem sikerül még pár hónapig ő akkor javasolja ezt. Progeszteront kell szedjek a ciklus második felétől meg felírt valami táplálék-kiegészítpőt is, ami segíthet. Még ezek mellé van más ötletetek? Teákkal nem kísérleteznék, progeszteron mellett lehet nem lenne okos, de valami más? Méhpempő esetleg? Az nem árthat gondolom. Valami vitamin? Na szóval mostmár menstruálok, és lehet a hőmet is el kéne kezdjem mérni, csak utána kell járjak a dolognak, hogy is kell helyesen. Azt tudom hogy reggel, kb ugyanabban az órában, ébredés után. Jó szájban is, ugye? Első ciklusnaptól kell mérni vagy mikor vége a menzeszemnek?
Na úgyhogy így állunk, próbálok nem keseregni és készülni az új hónapra.
Ti hogy álltok? Nicol? Többiek?
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!