Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása2015. ápr. 2. 07:17
111/473 anonim válasza:
112/473 anonim válasza:
Meg egyet probalj majd meg .. Vegyel egy masik fajta tesztet (ha nem jon meg ) es azt 2nap mulva csinald meg. Szerintem ez a teszt fajta nem biztos hogy olyan jo lehet neked! Lehet veszel egy masikat es full eros lesz! Egy probat meger!
113/473 anonim válasza:
Igaza van Fanni nekem az egyik fajtán láttad milyen erős a másik fajtán meg épp hogy látszik. Probálj másikat, majd mindjárt mutatom
I
114/473 anonim válasza:
Szep jo reggelt! :) na hogy vagytok ma? Tesztek hogy állnak? Ha valaki csinált reggel akkor rakjátok fel .. Én leghamarabb hétvégén csinálom (és még az is lehet hogy korai lesz :) ) 3. Voltam (Ju)
115/473 anonim válasza:
Sziasztok! En csinaltam de az negativ volt, de meg van 5 napom a mensiig. Annyira lassan telnek a napok. A hom szepen fent van, faj a cicim ( de az mindig faj elotte. Hajra csajok! Vera
116/473 anonim válasza:
Lányok elkezdtem kicsit barnázni. Most mit csináljak?
Fanni
117/473 anonim válasza:
Fanni! Gorcsolsz? Ha nem talan nincs baj. Ha van esetleg idod mennyel dokihoz. Mondjuk amikor 7 hetes voltam a lanyommal, pecseteltem, megultrahangoztak es mondtak nincs baj.
Vera.
118/473 anonim válasza:
Fanni szerintem is menj dokihoz! Meg most hiszen ha baj van segit idoben!
119/473 anonim válasza:
Felhívtam csak keső estére tudott programálni. Még látni nem hiszem, hogy fog bármit, még csak 5 hetes vagyok-lennék.
Szorítsatok!
Fanni
120/473 anonim válasza:
Szoritok!!! Csak nyugi! Es egybol irj ha vegeztel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!