Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/473 anonim ***** válasza:

Szép jó reggelt! Várom a mai teszteket! :) nekem meg mindig van 10napom a nemvartig.. Szoritok! :)

Ju

2015. ápr. 7. 06:09
 102/473 A kérdező kommentje:

Szia monyc!Igen emlékszem Rád és sajnálom,hogy még mindig nem sikerült,de ez a hónap a Mi hónapunk!:)

Hát Lányok 17 DPO,mensis tünetek (pattanás,hasfájás meg ilyesmi)sehol....van helyette egyre erősödő mellfájdalom.Soha nem késett ennyit úgyhogy remélem baba van a dologban mert ha nem falnak megyek.Tegnap este nyilallt lefekvéskor hüvelyem és a petefészkem is szurkált,nem tudom vajon ezt jót jelenthet-e?

A görbém ilyen:

[link]

Csak este tudok lenni mert mától megint sok a meló :(

2015. ápr. 7. 07:07
 103/473 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Mai tesztem is ugyanolyan halvány, mint az eddigiek. Nem tudom mire gondoljak. Amúgy, azt elfelejtettem írni, hogy már nemvárt előtt elkezdtem mérni a hőmet és minden reggel 36.8. Nálam ez magasnak számít, mert amúgy 36 alatt szokott lenni. Szerintetek ez jót jelent?

Már mondom egy ideje, de azt hiszem mostmár tényleg megpróbálok kihagyni pár napot, egyelőre úgy tervezem, hogy majd csak pénteken tesztelek újra.

Nicol, ha jól emlékszem te is azt írtad, hogy pénteken tesztelsz, ugye?

Ha esetleg tesztelnél addig, akkor mindenképp írd meg!

És tényleg nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat, nagyon sokat jelent nekem! A multkori eset miatt most nem akarom senkinek elmesélni a pozi tesztet még, úgyhogy csak itt tudom elmondani, csak itt tudok tanácsot kérni. Úgyhogy tényleg köszönöm!!

Fanni

2015. ápr. 7. 09:50
 104/473 anonim ***** válasza:

A szúrkálás jó nekem is van , én drukkolok nekem.is 5 nap után mutatta

I

2015. ápr. 7. 09:54
 105/473 anonim ***** válasza:

[link]

Az egyik szombati a másik mai

2015. ápr. 7. 10:01
 106/473 anonim ***** válasza:
I voltam
2015. ápr. 7. 10:02
 107/473 anonim ***** válasza:

Fanni ne tesztelj mindennap elég 2 naponta, ha nem.erösödik mindenképp beszélj dokival, de az is lehet csak lassabban termelődik hcg

I

2015. ápr. 7. 10:03
 108/473 anonim ***** válasza:

I, nagyon szépen erősödik, gratulálok!

Fanni

2015. ápr. 7. 10:03
 109/473 anonim ***** válasza:
1.! Szép a teszted!! Fanni ne légy ideges! Van egy cikk amiben az van hogy a hcg ertekek lehetnek ingadozóak, nekem a verveteli persze normalis volt anno viszont a teszt mindig halvany! Es egeszseges lanyom van ebbol a terhessegbol! :) Van akinek nem ugy valasztodik ki a pisijebe a hcg.. Meg ne stresszelj! Inkabb mutasd a tesztedet! :)
2015. ápr. 7. 11:11
 110/473 anonim ***** válasza:
Je es azt is irjak 4naponta is oke ha duplazodik az ertek! :) es Ju voltam (3.)
2015. ápr. 7. 11:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!