Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok. A legalsó a mai. Nem tudom mire gondoljak. SZerintetek?
Lehet most várok egy pár napot, mert ezzel nem megyek semmire, hogy minden nap ilyen halványka. Vagy legyen negatív vagy legyen pozitív, de ez már idegörlő.
Vera, tudom miről beszélsz, sajnos velem ez már 3szor történt meg.
Már nem tudom mire vélni, azon gondolkozom, hogy mit kéne csináljak. Nincs valami tippetek? Orvos? (szerintem azt mondaná, hogy próbálkozzunk még), valami természetes? (méhpemő, palástfű tea, barátcserje?) van valami ötletetek??
Fanni
I, szerintem nagyon is reménykedhetsz! Nagy drukkolok!!
Fanni
Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat. :) Tegnap kibírtam hogy nem teszteltem,de ma már nem. Én úgy látom hogy erősödött,de szerintem csak akkor fogom tényleg elhinni ha a dokinál látom a képernyőn. :) Holnap kérek is időpontot. Ez a mai: [link]
Mindenkinek nagyon drukkolok! :)
Cs.
Cs, ez gyönyörűszép pozi, bárcsak ilyet látnék már végre én is :) hány hány hetes vagy??
Fanni
Cs erősödött szerintem is :).
Nekem mensi sehol,hőm esett egy kicsit,reggeli teszt negatív....
Cs!
gratulalok, ez szep pozi. Remelem az orvos biztatokat mond.
Fanni, sajnos nem tudok mit ajnlani erre a dologra. Bar egy orvosi latogatas nem arthat. Ha harom ilyen ested volt, ott valami bibinek kell lennie szerintem. Ez angliaban vagyok, itt az orvosok nem igen foglalkoznak ezzel, mondvan ennek igy kell lenni, ha nem egeszseges a terhesseg, azt a termeszet lerendez. De azzal mar nem foglalkoznak mit lehetne tenni hogy minden rendben legyen. Szerintem ha ez a baba is elmegy mennj el orvoshoz. De remelem hogy veled marad!!! Drukkolok
vera
Köszönöm Vera! Úgy értem, hogy ez lenne a 3.
Az első még tavalyelőtt decemberben volt, akkor nem próbálkoztunk még, csak besikerült egy alkalom, de persze, örültünk volna neki akkoris. Volt pozi tesztem, de másnap megött. A következő most februárban volt. Ha ő is elmegy, akkor tényleg nem stimmel valami :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!