Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/473 monyk ***** válasza:

Sajnálom Fanni, de remény azért még van. De az is jó lenne ha kiderülne miért történt ez már meg 3-szorra? :( azért én még bízok a csodában :)

Nicol! Nagyon szép a görbéd, reméljük tesztelsz egy gyönyörû pozitivat ;) várjuk a fejleményeket :)

Monyk

2015. ápr. 9. 10:00
 132/473 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom Fanni. A korábbi topikban is olvastalak. De most legalább kivizsgálnak, és biztosat fogsz tudni, és talán orvosi támogatással már könnyebb lesz. Nagyon szorítok Neked!

Nicol, nagyon várom a teszted eredményét. Nagyon biztatóak a jelek.

Kriszti (7.)

2015. ápr. 9. 10:31
 133/473 A kérdező kommentje:

Fanni nagyon sajnálom,de majd azért a délutáni hcg eredményig ne temessük el!Barátnőm erős mensi után 2-3 nappal volt dokinál 7 mm-es nyálkahártyája volt és egy időn túli pozi tesztje.Utána pozi lett a dokinál is teszt pár nap múlva és akkor csak 10 mm-es nyálkahártya volt petezsákkal.

[link]

Ez a mai tesztem4Élőben látszik rajta valami,Barátnőm ez a kép alapján is lát rajta csíkot!Ti mit láttok?

2015. ápr. 9. 11:24
 134/473 anonim ***** válasza:

Nicol, én is látok valamit nagyon halványan!! Nagyon szurkolok, hogy erősödjön szépen, nem is hinnéd mennyire örülnék neki.

Köszönöm mindenkinek a bíztatást, de már nem akarok reménykedni, mert akkor megint csak csalódás ér... :( De mindenképp megírom az eredményt!

Fanni

2015. ápr. 9. 11:32
 135/473 anonim ***** válasza:
Nicol! En is latok valamit( ami most meg inkabb szaradasi csiknak felelne meg de lehet nagyon korai meg a teszt) pontosan hany napja kesik? 10-es teszt volt? Na meg ugye ez nem reggeli pisi szoval lehet a reggeli full pozi lenne..
2015. ápr. 9. 12:32
 136/473 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!

Hát elég kesze kusza a görbém így csak saccra mondanám,hogy hétfő óta késik.Nem 10-es hanem 25-ös a teszt.Élőben szép rózsaszín és nem szürke..ami ura,hogy csak megnéztem a hétfő reggeli másfajta tesztet és az is halványan pozi:)

2015. ápr. 9. 12:39
 137/473 anonim ***** válasza:

Fanni, sajnálom, de szurkolok még, hátha! Szerintem a minél szélesebb körű kivizsgálás biztos, hogy nem árt, de hormonsort mindenképpen csináltass, esetleg legközelebb a ciklus 2. felétől érdemes lenne elkezdened progeszteronkrémet kenni.

Nicol, valami nagyon halványat én is látok rajta, remélem erősödni fog! Mi a babatervezés fázisában vagyunk erőteljesen, alig várom már a májusi első próbálkozós hónapot. Bár a diétámat a hazalátogatásunk eléggé megzavarta, most próbálok visszaállni, de nem egyszerű. Viszont mindent a célért:) Egy időre majd lehet, el fogok tűnni, hogy ne ezen kattogjon az agyam, de majd fogok jelentkezni.

Éda

2015. ápr. 9. 13:36
 138/473 anonim ***** válasza:
Csinaltam lh teszteket (gondoltam hatha jelent majd valamit jostesztkent ) es ilyenek lettek. A felso a tegnapi az also a mai .. Szerintetek normalis ha a 7. Es 8.dpo-n ilyenek az lh tesztek??! (A tegnapi mar ki van szaradva azert nez ki erosebbnek) Vagy jelentheti azt is hogy hamarosan pozitiv hcg-t tesztelek? Mar amugy vasarnap ota huzodik a hasam de kedd ota neha beleszur hirtelen valami es ma volt a legerosebb szuras azt hittem nem tudok felallni a padrol mert mikor mozdultam egybol szurt.. De aztan elmult ra par percre .. Ez is lehet jele?? [link]
2015. ápr. 9. 15:37
 139/473 anonim ***** válasza:
Ju voltam a 3. :)
2015. ápr. 9. 15:38
 140/473 A kérdező kommentje:
Ju lehet bizony,h babát jelez :).Lassan majd tesztelhetsz is HCG-vel :)!
2015. ápr. 9. 15:40
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!