Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Emi, nagyon köszönöm, én is ki akarom venni, csak még nem találtam, de mindeképp kiváncsi vagyok a tapasztalataidra. Nem tudom, hogy hányat kéne igyak, nem mondott az orvos semmit, gondolom a 2 jobb lenne, de úgy elég drága, ha csak 1 hónapig elég.
Fanni
Lányok, ez tegnap jutott eszembe, hogy tavaly pm alulműködésre gyanakodtam, mert elég hízékony vagyok, és az alaphőm nagyon alacsony, elmentem endokrinológushoz meg vérvételre, és 1,9 volt akkor a TSH. Akkor azt mondta az endokrinológus, hogy ez teljesen jó érték. Aztán itt olvastam, hogy babához inkább 1 alatt kéne legyen. Meg kitudja, lehet azóta növekedett is az érték. Szerintetek érdemes lenne utánajárni? Elfelejtettem az orvosomtól megkérdezni ezt. Nem tudja valaki pontosan miket kell nézetni ilyenkor? TSH, T1, T2... többi nem jut eszembe és már nem tudom hol van az a régi papír. Jaj.. csak megint vérvétel, annyira utálom, sosem találják a vénáimat és nyomogatnak ott összevissza... Kár hogy nem jutott eszembe a multkori HCG előtt, egyúttal megcsinálhathattam volna ezt is... Hogy ciklus melyik napján megyek az itt mindegy, ugye?
Fanni
Ju, őszintén nem tudom mit kéne itt látni én 2 vízszintes csíkot látok, = jelet kb. De nem ismerem ezt a tesztet, nálam a van csík-nincs csík-nál megáll a tudomány :))
Fanni
Én látom a nagyon halvány plusz jelet, csináltam már ilyen tesztet, és lehet baba persze, de nekem rossz tapasztalatom volt vele, ráadásul nekem egyértelműen látszott a plusz jel, és nem volt baba. Akkor utánanéztem, és mások is írták, hogy egyértelmű pozitívat mutatott, pedig nem volt terhesség. Remélem, nálad nem így lesz. Én vennék a helyedben egy x-epilt, ezt a Clearblue visualt, meg az összes kék tesztet hagynám..
Én mostakarok elkezdeni, Hipp Natalt szedni. Szedi valaki közületek? Elég jónak néz ki, igaz, Omega 3-at külön kell szedni hozzá, és 4200 körül van egy havi adag, viszont teljesen gyümölcs-zöldség alapú, ezért jobban felszívódik, hiába van benne arányaiban kevesebb vitamin, mint a többiben. Nektek mi a véleményetek róla?
Éda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!