Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása2015. ápr. 2. 07:17
221/473 anonim válasza:
Töltsd fel meg egyszer, mert nem latszik a kep. A kep nem talalhato - ezt irja ki
J
223/473 anonim válasza:
Hat eddig annyit lehet megallapitani, hogy volt ovud :) szurkolok, hogy szepen menjen felfele!!! :)
J
224/473 anonim válasza:
És miért 9.én van ovu???én végig a 3.án levő együttlétünkhöz számoltam,mert utána volt tojásfehérjés nyák.és ez alapján mikor teszteljek?hétvégén hiába tesztelek ugye? Niki
225/473 monyk válasza:
Ezek szerint késôbb volt ovud.. :S így akkor várj még a tesztel! Az a lényeg az ovu megvolt ;)
Monyk
226/473 anonim válasza:
Jo helyre huzta szerintem az ovut! Nekem eddig sokszor mar 5 nappal ovu elött volt tojcis nyak, es meg is maradt ovuig. Azt mondjak, hogy ugy tudod, hogy ovud volt, hogy 4 napig legalabb fent marad a höd.
227/473 anonim válasza:
Ez a mostani görbem, es itt is latszik, hogy tojcis mar joval korabban volt, ovu meg meg nem :)
228/473 anonim válasza:
En ugy tudom hogy az ovu az utolso tojasnyakos napon van.
vera
229/473 anonim válasza:
Sziasztok! Hőm még mindig magas es nem csokkent.. Sot az hogy lehet hogy ha hajnalban 4-kor megebredek 36,8 aztan 6:45kor ismet megmerem (ekkor szoktam kelni) es szinten pontra ennyi? Na mindegy .. Holnap utan kellene megjonnie.. A mellem faj, bimbok neha nagyon erzekenyek, egnek.. De nem tudom miert de ma mar azt erzem hogy nem vagyok terhes..lehet feladtam lelkileg a honapot :( ma amugy csinaltam tesztet de eppen latok talan valamit de szerintem ez nem jo jel hogy csak ilyeneket latok(kedobb fotozok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!