Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/473 monyk ***** válasza:
Én csak arra nem emlékszek, hogy mielôtt próbálkoztunk volna is volt ez a barnázás? De akkor nem figyeltem még úgy magam.. Szerintem amúgy max 1 nappal elôtte normális, de az biztos nem ami nálam is van, hogy 5 napig.. Persze a nôgyógyász szerint, rendben vannak az eredményeim :D
2015. ápr. 13. 13:33
 202/473 monyk ***** válasza:
Monyk vtam
2015. ápr. 13. 13:33
 203/473 A kérdező kommentje:
Nekem kb. 1 éve kezdődött ez a barnázás mensi előtt és csak 1 vagy 2 nappal van előtte.Sőt pl. most úgy jött meg,hogy volt 1 nap pici barnázás másnap semmi és a rákövetkező nap jött meg de Nekem nagy általánosságban előtte 2 nappal kezdődik és mindig csak estére van egy kicsit.Az 5 nappal előtti barnázás nem normális az biztos.
2015. ápr. 13. 13:36
 204/473 anonim ***** válasza:
Én javaslom a rossmanos facelles tesztet nekem.sokkal hamarabb pozitiv lett mint az xepil
2015. ápr. 13. 19:22
 205/473 monyk ***** válasza:

Halihó! Hát én még nem barnázom, úgyhogy ennek örömére csináltam is egy tesztet. Tudom, hogy túl korán (9dpo) és persze negativ is lett, de általában sosem jutok el idáig, mert itt már mindig tudom, hogy meg fog jönni. Most pedig reménykedhettem :) Lehet kicsit szánalmas vagyok, de már ennek is örülök.

Monyk

2015. ápr. 14. 12:01
 206/473 anonim ***** válasza:
Monyk! A mai meg csak a 8.dpo-d.. Elvileg legalabbis :) ugyhogy meg tenyleg eleg korai! :) viszont szép a görbéd, úgyhogy csak pozizívan!! :)) várom a többi tesztjeidet is majd.. Amugy en inkabb a menszesz napjan tesztelek eloszor na persze ha nem jon meg reggel.. :) Ju (3.)
2015. ápr. 14. 13:29
 207/473 monyk ***** válasza:
100%
Szurkolok Ju! Szerintem neked már nagyon szép 2 csíkos lesz ;) irígyellek, hogy ilyen türelmes vagy. Mikor tesztelsz? Amúgy ma már a 9. Dpo :) van. Most esett a hôm 3 tizedet, de az is lehet azért mert korábban keltem. Így annyira már nem szép a görbe, de azért így is 36.7 volt. Várom a teszted ;) Én szerintem, Uram bocsáss ha továbbra se barnázok, csütörtökön vagy pénteken tesztelek..
2015. ápr. 14. 13:43
 208/473 anonim ***** válasza:
Sziasztok,Niki vok,én vok az aki 3án tudott együtt lenni a párjával,tegnap délután teszteltem negatív volt,bár nem csodálom,viszont a hőm emelkedik 36,8 lett ma.mikor próbáljak meg újból tesztelni?x epiles volt.
2015. ápr. 14. 13:59
 209/473 monyk ***** válasza:
100%

Niki, szerintem várj 2 napot, inkább holnapután reggeli pisibôl próbáld meg. Mert ugye a Hcg 2 naponta duplázódik . Sok sikert! Lehet egyszerre tesztelünk majd ;)

Monyk

2015. ápr. 14. 14:25
 210/473 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lanyok!

Niki, szerintem pentek szombat kornyeken tesztelj leghamarabb.

Ju! Azt hiszem a tied a clearbkues teszt, en is latom a +t. De en is hallottam rosszakat a kek tesztekrol, probalj egy pirosat, de szerintem nem lesz gond es ez pozitiv! GRATULA

En ma vagyok 15 dpon. Teszt tegnap es ma (15-os) negativ. Egy nap kesesben van a mensim. A cicim meg faj, de inkabb csak a sulya miatt, egy szamot nott az elmult heten. Es mar egyaltalan nem olyan erzekeny. Nem tudom mit gondoljak, ugy szeretnek mar egy pozitiv tesztet. Hom meg mindig 37 felett.

Szurkolok mindenkinek!

Vera

2015. ápr. 14. 14:26
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!