Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Fanni ne aggódj nem kellenek majd azok a vizsgálatok mert kaptál progit és az segíteni fog.Méhpempővel meg barátcserjével Én még várnék így,hogy kaptál progipótlást.Ha így nem sikerül akkor próbálnám valamelyiket.Milyen étrend-kiegészítőt kaptál?
Én a hőmérőzést úgy szoktam csinálni,hogy minden reggel (hétvégén is) ugyan abban az időpontban mérem hüvelyben 10 percig higanyos hőmérővel.De mérheted szájban is az is jó de Nekem pl hüvelyben mindig pontosabb.Ha digitális hőmérőd van akkor a csipogás után is tartsd még bent 1-2 percig mert akkor még szokott feljebb menni.Ajánlanám,hogy vegyél erre a fajta hőmérőzésre külön hőmérőt amit nem használsz másra.Vezetni a görbédet a ciklus.hu-n vagy a fertilityfriends.com-on lehet.Fontos,hogy mérés előtt legalább 5-6 órát aludj,de ha este kiszoktál menni wc-re az sem baj csak utána legalább 1 óráig még aludj.Mérni egyből ébredés után kell nem szabad felkelni az ágyból mert akkor már nem jó az érték.Én úgy szoktam,hogy este lerázom a hőmérőt és a telefonnal együtt a párnám mellé rakom.Reggel csipog a telefon még a fejemet sem emelem fel amikor kinyomom és berakom a hőmérőt majd fekve maradok és 10 perc múlva megnézem az értéket :).Mensikor ha akarod méred,ha nem nem.Én nem mindig szoktam mivel hüvelybe méremm.Szerintem mindent leírtam amit kellett,hogy tudj hőmérőzni.A kiértékelésben meg majd segítek :)!
Nálam az a helyzet,hogy ma nem volt barnázás,de fürdés közben megnéztem a méhszájamat és sajnos fent van és nyitott úgyhogy 1-2 nap és Nekem is megjön....
Sziasztok! Fanni ne vesziysd el a remenyt, ihazad van uj honapra fel!
En ma nehativat teszteltem, de meg csak 10.DPO-n vagyok. Ma hom megugrott felfele es fura hohullamaim voltak egesz nap. A cicimhez hozza sem lehet erni. Hetfon tesztelek ujra, vagy kedden ha kibirom odaig.
hajra lanyok. V
Ilyet ajánlott, még sajnos nem tudtam kivenni, mert a mellettünk lévő gyógyszertárban nem volt, majd holnap még megnézek párat. Hallottatok róla?
Köszönöm Nicol, nagyon kedves vagy, hogy ilyen részletesen leírtad. Megpróbálom én is elkezdeni, csak az a baj, hogy elég szétszórt vagyok, reggelete sokszor utolsó pillanatig lustálkodom, aztán rohanok dolgozni. Hétvégén meg szeretek tovább aludni, szóval nem tudom hogy lesz, de megpróbálom.
Ne keseredj el Nicol, hátha a május lesz a mi hónapunk, én arra gondoltam, hogy kiveszünk egy pár szabadnapot és elmegyünk valahova pihenni, romantikázni, ránk férne. Csak mindig sok a meló, következő peteérésem épp olyan hétre esik, amikor örülök majd ha együtt tudunk lenni, mert nagyon zsúfolt lesz. Na, de reménykedjünk :)
Fanni
Köszönöm Vera, szorítok neked is nagyon!
Fanni
Hát én az inofolicról jót is és rosszat is hallottam.Nem mertem még belevágni mert elég drága szer.Receptre is kiírják?Én hétvégén úgy csinálom,hogy óra beállít csipog,mérek majd visszaalszok :).
Vera szurkolok!
Nekem nem receptre adta, csak egy cetlire írta fel a nevét... Huh, most látom én is hogy elég borosos az ára. De vajon napi 1et vagy kettőt kell belőle? Ezt nem mondta. Mert mondjuk ha 2 hónapora elég nem annyira vészes, bár elég sok úgyis.
Fanni
Többiek hogy vagytok? Tesztelt még valaki?
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!