Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Szoritok! Majd irj mi volt az orvosnál
I
Én is szorítok Fanni, várom a jó híreket!!
Monyk
Fanni merre vagy?Mit mondott a doki?Sokan szurkolunk Érted!
Nekem ma teszt nap van :).Fogorvos után megyek és veszek egy tesztet.Lehetetlen,hogy ne mutassa ennyi késés után.Ja amúgy melleim fájnak.A hőm meg ilyen lett reggelre:
Sziasztok lányok. Nem, sajnos nincsenek jó hírek... Doki nem látott semmit, adott progeszteront, elkuldott vérvételre, most értem be az irodába onnan. Az eredmény délutánra lesz meg... De nem sok jóban reménykedek, hisz a doki semmit sem látott, még megvastagodott méhnyálkahártyát sem( 11 mm), és mára a hőm is leesett 35.5re . Azt mondta az a valószínű, hogy csak kémiai terhesség volt, de ki kell vizsgálni, hogy mi az oka, hogy már 3szor... Azt mondta kell hormonsor, kromoszómavizsgálat mindktettőnknek, meg nem tudom miket mondott még, nem nagyon tudtam figyelni... Pénteken kell visszamenjek hozzá az eredménnyel. Nem tudom, vajon tényleg szükséges ennyi vizsgálat, mindkettőnknek? Nem lehet, hogy csak progeszteronhiány miatt volt? ÁÁh, nem tudom, nem tudok még gondolkozni sem most.
Nagyon köszönöm, hogy ennyien érdeklődtetek és szurkoltatok, el se tudjátok képzelni milyen sokat jelent nekem.
Fanni
Nicol, nagyon várom a tesztedet. Csak az tudná feldobni kicsit a kedvem, ha hoznál egy szép pozit. Nagyon szorítok. Majd megírom délután a véreredményt én is.
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!