Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/473 anonim ***** válasza:

Sziasztok, csajok!

Fanni, én még az E vitamint ajánlom.

Nekem azt mondta a nődoki, hogy 2,5 alatt legyen a TSH (3,4 és 2,8 volt előtte, de ez annyira változik, hogy naponta eltérhet akár 1 egész értéket vagy még többet is, milyen hangulatban vagy, stresszes vagy-e stb). Aztán elmentem pajzsmirigy dokihoz, aki nem írt fel gyógyszert, mert szerinte az a gyógyszeriparnak kedvez csak és ilyen értékkel egyáltalán nem kell gyógyszert szednem, csak a nődokik erőltetik és nyomják az emberbe a gyógyszereket kilószámra, én nagyon gyógyszer ellenes vagyok amúgy (persze elvégzett még más vizsgálatokat is, uh-t csinált a pajzsmirigyemről, vért vett, még meg nézett benne más hormonokat is stb és így mondta).

Ditke (még a legelejéről, aki 22-re nem várja és semmi tünete)

2015. ápr. 14. 14:54
 212/473 anonim ***** válasza:

Egyébként ebben a hónapban is csak halvány volt az ovutesztem (2 napig halvány, előtte és utána csak 1 csíkos), ami elvileg negatív, de már bebizonyosodott, hogy a vaterás ovutesztek ha halványak is lehetnek pozitívak, több csajtól hallottam, hogy doki igazolta az ovuját, mégis csak halvány csíkos volt a tesztje (én is egyszer pont akkor mentem dokihoz). De én emiatt nem veszek többezerért ovuteszteket, nekem megfelel a vaterás 50 Ft / db, főleg, ha hőmérőzik is az ember lánya + érzi a szurkákat is, nyákja is van, esetleg pont abban a hónapban néznek neki hormonokat, ami bizonyítja, hogy volt ovu, tehát én hiszek a halvány ovutesztekben is, hogy az pozi.

Ebben a hónapban a cickafark teát ittam és most a palásfüvet, méhpempő kúrán vagyok 28 napig, még jövő hét végéig és ezek mellett használom a progeszteron krémet (nem a Women's-t, hanem egy másikat, most nem tudom fejből). Kíváncsi vagyok az eredményre.

Ditke, 5. dpo

2015. ápr. 14. 15:03
 213/473 anonim ***** válasza:

Én amúgy hétfőre nem várom,és a haspuffadáson kivül semmi tünetem :( menzesz előtt 1 héttel kegyetlenül görcsölök.hát lehet előbb tesztelek,de vasárnapra terveztem.

Annyira szeretném már :) Niki

2015. ápr. 14. 15:03
 214/473 anonim ***** válasza:
Amúgy akkor biztos a baba,ha a 16-18.ik dpo között még mindig fent van a hő? Vagyis az ovutól számolva a 16,18.ik napon?
2015. ápr. 14. 15:46
 215/473 anonim ***** válasza:

SZiasztok csajok!! csoport keszitok tudnatok a pozi teszteseknek es kismamaknak is csinalni egy csoportot ahol irogathatnank hogy kivel mizus akik teherbe estek a ki fog pozit tesztelos kerdesekben ?koszonom ZITA 13+4 km

Mindenkinek sikeres honapot!!!Nikol lattam reg ota probalkoztok pont mint ahogy velunk tortent voltal meddosegibe?

2015. ápr. 14. 16:04
 216/473 anonim ***** válasza:
100%

Ditke, nekem 4,2-es volt a TSH-m, és 12,3 volt a T4. Én kértem, hogy írjon fel a háziorvos gyógyszert (itt úgy van, hogy a nődoki a vérvétel eredményével hozzá küld tovább), bár nem nagyon akart, mert ez még a normál tartományon belül van. Végül kaptam 25mg-os L-Thyroxint.

Elmentem endokrinológushoz, mert kijött a szívdobogásos mellékhatása a gyógyszernek, az elején még nem volt annyira zavaró, de aztán már naponta nagyon sokszor, és viszonylag sokáig tartó volt, úgyhogy muszáj volt abbahagynom.

Akihez mentem, ő táplálkozási tanácsadással is foglalkozik, és egy teljesen új étrendet adott. Azt mondta, hogy jól tettem, hogy abbahagytam, és hogy a vérvétel eredménye tényleg nem megbízható, mert nagyon eltérhet, pont, ahogy Ditke, te is írod. Úgyhogy most ezen az új étrenden vagyok. Nem mondom, hogy könnyű, de csinálom, amennyire tudom. Nekem az ATPO-m nem lett magas, úgyhogy még szedek jódot is.

Éda

2015. ápr. 14. 16:09
 217/473 anonim ***** válasza:

Felicia, én már kiírtam egy ilyen kérdést, tök jó lenne, ha ott gyűlnétek:):

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ha nem, akkor légyszi linkeljétek majd be a kérdést, szeretném figyelemmel követni:)

2015. ápr. 14. 16:12
 218/473 anonim ***** válasza:
igazad van!!na oda fogok irni hatha mas is kedvet kap hozza,kismamak gyertek panaszkodjuk ki ott magunkat,persze nagyon orulnek ha a tobbiek is tudatnanak magukrol akar ott is.puszi nektek
2015. ápr. 14. 16:15
 219/473 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen a görbém,mi a véleményetek?

2015. ápr. 14. 18:36
 220/473 anonim ***** válasza:
Niki voltam,de így elhiszem,h nega a teszt.
2015. ápr. 14. 18:37
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!