Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/473 anonim ***** válasza:

Elvileg 28 napossal 6 napja késik, de 31 napnál nem volt hosszabb ciklusom még, tegnapelőtt még negativ volt

I

2015. ápr. 4. 10:05
 52/473 anonim ***** válasza:
Móni vagyok. Kissé elkeseredtem... Ugye lh teszteltem márciusban, pontosan két hete(14 napja) volt egy halvány pozi ovu tesztem, következő két napban meg full erős volt, raktam is föl róla képet. Most viszont elkezdtem barnázni, görcsölget a hasam, szóval órák kérdése és megindul...csak azt nem értem, ha a halvány tesztkor volt ovum, utána két napig miért volt full pozitív?! :( Ez van... Gratulálok a pozi teszteseknek a többieknek meg szorítok!
2015. ápr. 4. 10:24
 53/473 anonim ***** válasza:
Ha volt ovud meg sajnos nem biztos hogy sikerul a fogantatas vagy a beagyazodas :( fel a fejjel! Meglatjuk mi lesz! Meg barmi lehet!
2015. ápr. 4. 10:56
 54/473 anonim ***** válasza:
Sajnos baba már biztos nem, nem csak pecsételgetős barnázásom van és iszonyúan görcsölök is(mondjuk minden mensikor szoktam). Már beletörődtem,hogy ez a hónap is ennyi volt. Azt gondoltam, hogy majd ovu teszt segítségével sikerül, mind a két pozi napon együtt voltunk aztán ma meg derült égből villámcsapás...mert elvileg csak a 12.dpo. No mindegy is! 3 hónapig titkon rágörcsöltem, mostantól nem érdekel. Majd jön ha jönni akar...:(
2015. ápr. 4. 14:33
 55/473 anonim ***** válasza:

Igaz hétfőre nem várom de reggel csináltam egy tesztet,úgy láttam mintha nagyon halványan lenne ott valami. Vagy ezt hívják szellemcsíknak?( nem igazán tudom) Semmi jele,hogy meg akarnak jönni,gondoltam hétfőn tesztelek megint.

[link]

Cs. (szám szerint 8.)

2015. ápr. 4. 16:40
 56/473 anonim ***** válasza:
Cs :) Ez pozi halványan :) mióta próbálkoztatok?
2015. ápr. 4. 16:44
 57/473 anonim ***** válasza:

Ez a 2. hónap (én az elején úgy láttam mintha halványan lenne valami de aztán hogy mégse az) várok még :)

Cs

2015. ápr. 4. 16:47
 58/473 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok , nekem csutortonok mult el a mensim . remelem aprilis vegen pozit tesztelek , meg jelentkezem :) jo nektek akik pozit teszteltek , gratula
2015. ápr. 4. 17:04
 59/473 anonim ***** válasza:
Cs. ! Gratula, szerintem ez pozi. A sellem csik maskent nez ki.
2015. ápr. 4. 17:35
 60/473 anonim ***** válasza:
Ez fix pozi Cs! :)) orulj neki!! Es hidd el! :))
2015. ápr. 4. 18:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!