Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Emi 2 vagyok :) Köszönöm szépen! :)
Itt a tesztem, nektek is ilyet kívánok ebben a hónapban, és még erősebbet! :)
Emi nagyon gratulálok!! És Boldog szülinapot! Hát igen, azt hiszem ennél szebb ajándékot nem is kaphattál volna!
Fanni
Gratulalok Emi!!! Es Boldog szulinpot.
Kriszti ne add fel!! Tudom nem vigasz de a kovetkezo honap talan a tied!
Nekem mar beindult a PMS vagyis 2 heten belul meg fog jonni :-(
De nekem a kovetkezo alkalom valoszinuleg csak honapok mulva lesz. (Ciklus hossz 35-140 nap kozott)
Mindenkinek pozitiv hcg- kivanok!
Gratulálok Emi és Isten éltessen! :)
Moni vagyok (5.), nekem szerintem úszott ez a hónap is... Pms tüneteim vannak, ami mensi előtt szokott (cicifájás, hullámzó agybaj, alhasi görcsök, émelygés) :( Pedig bíztam benne, hogy az ovu teszttel sikerül, az erős pozi nap reggelén és este is, második erös pozi nap is akcióztunk, de úgy tűnik nem ilyen egyszerű a babásodás... Nem szoktam hőmérőzni de ma kíváncsiságból mértem és 36,7 11.dpo-n, szóval ennyi.. De megy a drukk a többieknek! ;)
Lányok, először nagyon halvány volt, aztán egyre erősebb, de mostanra ilyen lett. Mit szóltok??
Fanni
Emi2 gratulálok!
Fanni én bizakodnék, holnap reggel csinálj másikat
10es válaszoló I vafyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!