Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónap folytatása
2015. ápr. 2. 07:17
 431/473 anonim ***** válasza:

Nekem meg ilyen lett a görbém ma reggelre, barnázás ma még nem volt, de így már tuti nincs baba:

[link]

"Sz"

2015. ápr. 22. 07:56
 432/473 anonim ***** válasza:
Sajnalom lanyok! Majus a mi honapunk lesz vegre!! :)) nekem a naptar szerintmar jovoheten vasarnap lesz peteeres.. Csak az a fura hogy a hom meg mindig magas.. 37,00 volt reggel (amugy vegig 36,8 volt) Pedig ugye kedd hajnalban elveteltem.. Lehet nem is lesz peteeresem ha ez igy marad??? (Ju)
2015. ápr. 22. 09:55
 433/473 monyk ***** válasza:

Sajnálom lányok.. :( Nem valami jol sikerült ez az április. Na de majd a következô ;) Fanni, te már peteérés után vagy? Ju, ciklus elején nekem is magas szokott lenni a hôm. De én már nem is mérem mert csak az ôrületbe kerget :D

Monyk

2015. ápr. 22. 10:07
 434/473 anonim ***** válasza:
Nekem menszesz 1. Vagy legkesobb 2. Napjan leesik a hőm 36,2,3,4-re ami tegnap meg is tortent.. 36,4lett az ebredesi ma meg hogyan lehet 0,6tized fokos emelkedes azaz 37,0???! (Ju)
2015. ápr. 22. 10:18
 435/473 anonim ***** válasza:

Elméletileg holnap lesz peteérésem, nem tudom pontosan, nem sikerül nekem ez a hőmérőzés... Mindig akkor jut eszembe, mikor már indulok munkába... Így pár nap mértem, aztán nem, így nincs értelme. De lényegtelen is, próbálunk legalább 2 naponta együtt lenni, aztán hátha :)

Fanni

2015. ápr. 22. 10:27
 436/473 anonim ***** válasza:

Igen, ez az április elég becsapós volt, pozi tesztek többünknél, aztán sheol semmi... De a május... Az a legszebb hónap! Imádnám májusban megtudni, hogy jön a babó. De sajnos most nem tudtunk annyit együtt lenni, mint a múlt ciklusban, akkor már peteérés előtt megvolt a 8 alkalom :)) Nagyon elmünkben voltunk. Most 2-3 naponta jön csak össze, a férjem délutános, 12ig dolgozik, mire hazaér én már alszom, reggel meg még mélyen alszik, mikor én felkelek. Úgyhogy emiatt próbálom nem annyira belelélni magam ebbe a hónapba.

Fanni

2015. ápr. 22. 10:34
 437/473 anonim ***** válasza:
De csajok.. Vetélés után hogyhogy hirtelen ennyi lett a hőm?? Fanni nekem ez nem normalis dolog!! Hogyhogy felment ilyen sokat egy nap alatt??! Hogy lesz így peteeresem??vagy ennyire osszezavarta a szervezetemet ez a veteles hogy akar el is maradhat a peteeresem?? :(( ju
2015. ápr. 22. 10:37
 438/473 anonim ***** válasza:

Ju, sajnos ebben nem tudok segíteni neked, nem nagyon értek a hőmérőzéshez, ebben Nicol a szakértő :)

Fanni

2015. ápr. 22. 10:39
 439/473 monyk ***** válasza:
100%

Sajnos én se tudom mi a helyzet vetélés után. De sztem lesz peteérésed. Ciklus első felèben nekem is ugràlgat a hőm hol 36.7 re de màr olyan is volt hogy 37 volt. Ès volt utàna ovu :) Úgyhogy ne aggódj Ju!

Monyk

2015. ápr. 22. 11:24
 440/473 anonim ***** válasza:
Akkor megnyugodtam :))koszi Monyk! :) ezt a honapot egyaltalan nem akarom vegigizgulni.. Lesz ami lesz es se lh teszt se hcg -t nem csinalok ja es se homerozes .. Semmi .. Most megfogadtam es igy nyugi lesz mert nem tudok semmirol :)) ju
2015. ápr. 22. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!