Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Nekem meg ilyen lett a görbém ma reggelre, barnázás ma még nem volt, de így már tuti nincs baba:
"Sz"
Sajnálom lányok.. :( Nem valami jol sikerült ez az április. Na de majd a következô ;) Fanni, te már peteérés után vagy? Ju, ciklus elején nekem is magas szokott lenni a hôm. De én már nem is mérem mert csak az ôrületbe kerget :D
Monyk
Elméletileg holnap lesz peteérésem, nem tudom pontosan, nem sikerül nekem ez a hőmérőzés... Mindig akkor jut eszembe, mikor már indulok munkába... Így pár nap mértem, aztán nem, így nincs értelme. De lényegtelen is, próbálunk legalább 2 naponta együtt lenni, aztán hátha :)
Fanni
Igen, ez az április elég becsapós volt, pozi tesztek többünknél, aztán sheol semmi... De a május... Az a legszebb hónap! Imádnám májusban megtudni, hogy jön a babó. De sajnos most nem tudtunk annyit együtt lenni, mint a múlt ciklusban, akkor már peteérés előtt megvolt a 8 alkalom :)) Nagyon elmünkben voltunk. Most 2-3 naponta jön csak össze, a férjem délutános, 12ig dolgozik, mire hazaér én már alszom, reggel meg még mélyen alszik, mikor én felkelek. Úgyhogy emiatt próbálom nem annyira belelélni magam ebbe a hónapba.
Fanni
Ju, sajnos ebben nem tudok segíteni neked, nem nagyon értek a hőmérőzéshez, ebben Nicol a szakértő :)
Fanni
Sajnos én se tudom mi a helyzet vetélés után. De sztem lesz peteérésed. Ciklus első felèben nekem is ugràlgat a hőm hol 36.7 re de màr olyan is volt hogy 37 volt. Ès volt utàna ovu :) Úgyhogy ne aggódj Ju!
Monyk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!