Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sajnalom Ditke! Majus lesz a mi honapunk!!! Nekem ma lejjebb ment a höm, 37,7, nem hiszem, hogy babuci lenne odabent. 10. dpon vagyok.
J
Bocsi, 36,7 :) A 37,7 tul sok lenne :) :) :)
J
Bocsi, tevedtem, 36,8 :) de szerintem ez is keves a babahoz :) 36,5-ös alaphövel nezve
J
Még lehet jó lehet neked!
Drukkolok nektek és jövök a májusi topikba is.
Ditke
Ki volt a csopiban eddig 43%-os?Az írjon már nekem légyszi privit!
Köszi :)
Sziasztok!
8-as vagyok. (Cs.) Jó régen nem jelentkeztem már de egész hónapban olvastam a válaszokat és nagyon szurkoltam és szurkolok most is mindenkinek.
Húsvét után rögtön kértem időpontot a dokimhoz, és 04.29-re kaptam.(nagyon durva hogy 3 hetet kell várni egy ultrahangra).
1 hete nagyon megijedtem mert elkezdtem barnázni,gyorsan felmentem a munkahelyemen a nőgyógyászhoz. (egészségügyben dolgozom) Gyorsan felvázoltam neki a helyzetet és a biztonság kedvéért adott progeszteront.
Nagyon várom a szerdát remélem minden rendben van.
Sziasztok csajok!
Hogy vagytok? Van valakinél valami hír?
Mi most szeretnénk belevágni, erre semmi jele a mensimnek.. Tegnap kellett volna, hogy megjöjjön, már több éve barnázással indul a 26. ciklusnap környékén, és kb. 1,5 éve 28-30 napra jön meg rendesen. Minden egyéb utal rá, hogy meg kellene jönnie, mert már több, mint 1 hete érzékenyek a mellbimbóim és jöttek ki az utóbbi 1,5 hétben pattanások is (ahogy szoktak). Nem tudom, mi van, lehet az izgalomtól késik. (egészségesen eszek, sokat mozgok, friss levegőn is sokat voltam az utóbbi időben, vitaminokat is szedek, úgyhogy rendesen kellene működnie a dolgoknak).
Nektek volt ilyen, hogy sokáig teljesen szabályos időközönként megjött, és egyszercsak késett? Mi miatt volt? Stressz? Vagy csak kimaradt egy hónap?
Éda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!