Keresztanya92 kérdése:
Csajok! Ki nem várja 3. a körül?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 12:58
81/94 A kérdező kommentje:
Gratulàlok! Én a kérdező, még mindig nem jött meg, semmi jele, de nem értem miért volt tegnap elott még negativ... Holnap reggel is tesztezek. Sok suszi
2015. márc. 5. 15:55
82/94 anonim válasza:
Drukkolok hogy holnap reggel egy pozitiv teszted legyen.első voltam.
83/94 anonim válasza:
Sziasztok! 74 vagyok, nekem sem jött meg még, de tegnapi teszt negatív. Viszont a melleim már nagyon, egyre jobban fájnak. Jó lenne, ha nekem sem jönne meg :)
84/94 A kérdező kommentje:
Itt kérdező! Most teszteltem egyet a nővérem kérésére, és halvàny pozi . próbàlom nem nagyon beleélni magam.. Reggel megy a teszt, s majd jelentkezem. :)
2015. márc. 5. 21:12
85/94 anonim válasza:
Na!!!!! :-)
Kezd javulni az arány! :-)
Gratulálok kedves Kérdező!!!!! Holnap is + lesz az a teszt, ne aggódj! :-)
Neked is szorítok még kedves 74-es!!!! :-)
87/94 anonim válasza:
74 vagyok, még mindig nem jött meg, viszont a melleim màr érintésre fájnak. Minden nap fokozódik...
88/94 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok, nekem sem jött még meg, és semmi jele nincs hogy meg szeretne jönni.. teszteltem, de a halvány teszt nem nagyon akar erősödni még.. cicik picit fájnak..
74 te teszteltél már?
2015. márc. 7. 09:52
89/94 anonim válasza:
Na, de legalább neked volt egy halvány pozid! :)
Én a szerdai negatív óta nem teszteltem. Még várok... Az olyan arconcsapás volt :(
90/94 A kérdező kommentje:
persze, nagyon örültem neki, de félek hogy gond van és azért nem erősödik.. minden jár a fejemben
De minden rendben lesz :) akkor holnap reggel csinálsz?
2015. márc. 7. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!