Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja 3. a körül?

Keresztanya92 kérdése:

Csajok! Ki nem várja 3. a körül?

Figyelt kérdés

2015. febr. 26. 12:58
 51/94 anonim ***** válasza:

Most azon filozom, hogy szerintetek lehet ez a beágyazodas, amit ma éreztem? (görcs+rózsaszín folyás)

Ma egyébként a 12. Dpon vagyok. Kicsit már késő a beágyazodashoz, nem?

2015. febr. 28. 21:39
 52/94 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma vagyok az inszem utáni 14. napon, úgyhogy teszteltem: negatív lett... :((( Még nem jött meg, de ez lehet a progeszterontól is, amit szednem kell. 2-3 napot várok még, ha addig nem jön meg és a teszt is negatív lett, akkor leállok az Utro-val, hogy megjöhessen a mensesem és hogy indulhasson a következő stimuláció...
2015. márc. 1. 08:36
 53/94 anonim ***** válasza:

Jo reggelt!

Nekem kozben megjött most reggel, uh a tegnapi görcs és rózsaszín folyás már ezt jelezte. :-( pedig kicsit beleeltem magam.... Na mindegy, jön az új ciklus és az új lehetőség! :-)

Pozitív teszteket Nektek!!!!

2015. márc. 1. 09:26
 54/94 A kérdező kommentje:

Sziasztok, teszteltem reggel egyet, de totál nega, bár halványan mindig odalátok egy csíkot, de ez csak a száradási csík, semmi rózsaszínes beütése sincs..

de nem is görcsölök.. ma vagyok a 15.dpo-n már kéne látszania pedig nem? Szép napot!

2015. márc. 1. 09:51
 55/94 anonim ***** válasza:

Akkor elvileg ma kéne megjönnie neked? Amíg nem jön meg addig van remény, tudod! :-)

Drukkolok!!!!

2015. márc. 1. 10:26
 56/94 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem erősödött picit a mellfájdalom, de még mindig nem olyan, hogy ne lehetne hozzáérni. Olyan, mintha meg akarna jönni majd :(

Lau

2015. márc. 1. 11:36
 57/94 A kérdező kommentje:

igen ma kellene megjönnie, de lehet hogy csuszik 2-3 napot, néha szokott.

Bizonytalanság.. pedig annyira szeretném

2015. márc. 1. 14:08
 58/94 anonim ***** válasza:
Sziasztok!első vagyok..mi a helyzet veletek?.nekem még van 2 napom nemvártig.a bal mellem reggelre úgy elkezdett fájni,de az a furi hogy csak a bal a jobb alig fáj.
2015. márc. 2. 07:21
 59/94 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is csak a bal fájt, aztán a másik is elkezdett, de az alig, főleg a bal fàj... Még van 3 napom
2015. márc. 2. 07:27
 60/94 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem holnap van a nem várt,de úgy igazából semmit nem érzek,néha szúrkálást,de ennyi!

Túl sok reményt nem fűzök hozzá...

G.

2015. márc. 2. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!