Csajok! Ki nem várja 3. a körül?
Most azon filozom, hogy szerintetek lehet ez a beágyazodas, amit ma éreztem? (görcs+rózsaszín folyás)
Ma egyébként a 12. Dpon vagyok. Kicsit már késő a beágyazodashoz, nem?
Jo reggelt!
Nekem kozben megjött most reggel, uh a tegnapi görcs és rózsaszín folyás már ezt jelezte. :-( pedig kicsit beleeltem magam.... Na mindegy, jön az új ciklus és az új lehetőség! :-)
Pozitív teszteket Nektek!!!!
Sziasztok, teszteltem reggel egyet, de totál nega, bár halványan mindig odalátok egy csíkot, de ez csak a száradási csík, semmi rózsaszínes beütése sincs..
de nem is görcsölök.. ma vagyok a 15.dpo-n már kéne látszania pedig nem? Szép napot!
Akkor elvileg ma kéne megjönnie neked? Amíg nem jön meg addig van remény, tudod! :-)
Drukkolok!!!!
Sziasztok! Nekem erősödött picit a mellfájdalom, de még mindig nem olyan, hogy ne lehetne hozzáérni. Olyan, mintha meg akarna jönni majd :(
Lau
igen ma kellene megjönnie, de lehet hogy csuszik 2-3 napot, néha szokott.
Bizonytalanság.. pedig annyira szeretném
Sziasztok!
Nekem holnap van a nem várt,de úgy igazából semmit nem érzek,néha szúrkálást,de ennyi!
Túl sok reményt nem fűzök hozzá...
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!