Csajok! Ki nem várja 3. a körül?
Nekem is egyre jobban fájnak a melleim, de ez ugyanolyan mensi előtti fájdalom, mint mindig... Éjjel 4x pisiltem, és nèha furán "rezeg" a hasam.
Honnan tudod, h lent van a méhszájad?
Hát, nekem reggel eléggé elkezdett görcsölni a hasam, tettem is be betétet, de egyenlőre tiszta. (?) pedig nekem ilyenkor, mikor görcs van, akkor már mensi is van.
De mivel a cicim már nem fáj, ezért tényleg nem reménykedem, inkább kíváncsi vagyok hogy mi lesz. :-)
Nálatok mi a helyzet?
2. Babát tervező voltam
Ahh még csak a 10. Dpon vagyok. De most is mibtha enyhén görcsölgetne a hasam sajnos :/
Lau
a méhszáj a hüvelyedben legelöl van általában, ha terhes vagy felhúzódik, és bekeményedik.. ki kell tapintani.
nekem nem görcsöl a hasam, csak néha éreztem valami furcsaságot, nem mensi görcsöt.. érdekes volt, és reményteli :D
Nekem a görcsök elmúltak viszont már halvány rózsaszín folyásom van. :-( éjjel tuti meg fog jönni.... Fura, mert nekem ált hirtelen jön meg, nem ilyen lassan mint ahogy most. :-(
Nektek továbbra is drukkolok! :-)
A 2. Babát tervező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!