Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja 3. a körül?

Keresztanya92 kérdése:

Csajok! Ki nem várja 3. a körül?

Figyelt kérdés

2015. febr. 26. 12:58
 41/94 anonim ***** válasza:

Nekem is egyre jobban fájnak a melleim, de ez ugyanolyan mensi előtti fájdalom, mint mindig... Éjjel 4x pisiltem, és nèha furán "rezeg" a hasam.

Honnan tudod, h lent van a méhszájad?

2015. febr. 28. 09:37
 42/94 anonim ***** válasza:

Hát, nekem reggel eléggé elkezdett görcsölni a hasam, tettem is be betétet, de egyenlőre tiszta. (?) pedig nekem ilyenkor, mikor görcs van, akkor már mensi is van.

De mivel a cicim már nem fáj, ezért tényleg nem reménykedem, inkább kíváncsi vagyok hogy mi lesz. :-)

Nálatok mi a helyzet?

2. Babát tervező voltam

2015. febr. 28. 13:14
 43/94 anonim ***** válasza:

Ahh még csak a 10. Dpon vagyok. De most is mibtha enyhén görcsölgetne a hasam sajnos :/

Lau

2015. febr. 28. 14:05
 44/94 anonim ***** válasza:
*mintha
2015. febr. 28. 14:05
 45/94 anonim ***** válasza:
Nekem is mensi-szerűek a tüneteim... a melleim oldalt feszülnek, néha görcsölgetek (reggel annyira, hogy azt hittem, hogy meg is jött- de eddig szerencsére semmi- de azóta teljesen el is múlt).
2015. febr. 28. 16:29
 46/94 anonim ***** válasza:
Első vagyok.ma óta nekem is van hasszurka.Remélem baba lesz.Mellem is fáj de az a fura hogy csak a bal.
2015. febr. 28. 18:20
 47/94 anonim ***** válasza:
Hasszurka nekem is van, de nekem is csak a bal mellem fáj. De vhogy azt érzem, meg fog jönni :(
2015. febr. 28. 18:37
 48/94 A kérdező kommentje:

a méhszáj a hüvelyedben legelöl van általában, ha terhes vagy felhúzódik, és bekeményedik.. ki kell tapintani.

nekem nem görcsöl a hasam, csak néha éreztem valami furcsaságot, nem mensi görcsöt.. érdekes volt, és reményteli :D

2015. febr. 28. 19:26
 49/94 anonim ***** válasza:

Nekem a görcsök elmúltak viszont már halvány rózsaszín folyásom van. :-( éjjel tuti meg fog jönni.... Fura, mert nekem ált hirtelen jön meg, nem ilyen lassan mint ahogy most. :-(

Nektek továbbra is drukkolok! :-)

A 2. Babát tervező

2015. febr. 28. 19:43
 50/94 A kérdező kommentje:
Hátha mégsem jön meg! szurkolok neked! :)
2015. febr. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!