Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja 3. a körül?

Keresztanya92 kérdése:

Csajok! Ki nem várja 3. a körül?

Figyelt kérdés

2015. febr. 26. 12:58
 21/94 anonim ***** válasza:
Én is elérzékenyültem :)
2015. febr. 26. 21:04
 22/94 A kérdező kommentje:
Addig is ismét megàllmodom magam pocakosan, és nagyon boldogan! :)
2015. febr. 26. 21:06
 23/94 anonim ***** válasza:

:) gondolj arra, hogy egyszer BIZTOSAN így lesz! :)

És állítólag akkor jön, amikor nem is gondolsz, nem számítasz rá. (Ez nem tudom, hogy lehet, én mindig számítok rá :D)

2015. febr. 26. 21:12
 24/94 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én vagyok az első válaszoló,én majd jövőhét szombaton tesztelek.Olyan nehéz ez a várakozás.Nem?
2015. febr. 26. 21:13
 25/94 anonim ***** válasza:

Én valójában félek a tesztelèstől, félek a kudarctól. Jobb a tudatlansàg :)

De azért nehéz lesz ez az 1 hét mèg nekem...

2015. febr. 26. 21:18
 26/94 anonim ***** válasza:

Ez az ovu utáni két hét nagyon rossz a bizonytalanság miatt és iszonyat lassan telik!

Fogalmam sincs,hogy lehet nem erre gondolni…

Babával teli szép álmokat Lányok! :)

G.

2015. febr. 26. 21:45
 27/94 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Valakinek valami tünet? Nekem még most sem fàj a cickóm, ahogy ilyenkor màr szokott, remélem ez nekemegy jel :)
2015. febr. 27. 09:37
 28/94 anonim ***** válasza:
Sya!Első vagyok.Nekem fáj az egyik cicim,de nem tudom eldönteni hogy azért mert kilányom beletenyerelt játék közben vagy baba lesz e.Meg tegnap este volt egy kis gyomorégésem.
2015. febr. 27. 11:21
 29/94 anonim ***** válasza:
Nekem a bal mellem kezd fájdogálni, a jobb kicsit sem. Mondjuk a múltkor is ez volt, és megjött :/
2015. febr. 27. 12:55
 30/94 anonim ***** válasza:

Nekem meg enyhült a cicifajas. :-( ez rossz jel, ebből mensi lesz... Lehet h már holnap. Ja, és krémes folyásom jelentkezett. Ez is mensire utal. Úgyhogy en már nem reménykedem.

Nektek azért drukkolok!!! És olvasom tovább a válaszokat. (szeretem olvasni az örömhíreket) :-)

2015. febr. 27. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!