Keresztanya92 kérdése:
Csajok! Ki nem várja 3. a körül?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 12:58
11/94 anonim válasza:
Sziasztok! Én is csatlakozom: 1-2. körül nem várom. Több, mint 3 éve várunk az első babánkra... Ebben a hónapban volt az első inszeminációm stimulációval. Nagyon bízunk a sikerben! Egyébként sokféle szokatlan érzésem van, de nem tudom már eldönteni, hogy a sok hormon csinálja-e, vagy baba van a dologban. Drukkolok mindenkinek!
12/94 anonim válasza:
Utolsó, és miket érzel? Én is érzek ezt-azt, de ki tudja :)
13/94 anonim válasza:
Néha görcsölgetek, mintha meg akarna jönni. Néha belenyilall egy- egy éles fájdalom a bal oldalamba. 2 napja bővebb áttetsző folyásom van. Napok óta feszülnek melleim. És mostanában a 'legendásan híres birka türelmem' mintha cserben hagyna :)
14/94 anonim válasza:
Nekem is mensi szerű görcsöm volt ma, elég erős, néha szédülgetek, a mellem még nem feszül. Enyhe folyás van 1-2 napja.
15/94 A kérdező kommentje:
Jajj lányok, annyira vàgyom rà hogy hihetetlen! Sok sikert mindenkinek :) ti mikor teszteztek először?
2015. febr. 26. 20:44
16/94 anonim válasza:
Én is nagyon vágyom már rá,olyan jó elképzelni a nagy pocakot,a szülést és magát az új életet a babával hármasban a férjemmel! :)
Én hétfő-kedd körülig bírom maximum a teszttel! :D
G.
17/94 anonim válasza:
Én leghamarabb vasárnap tesztelek majd. Akkor leszek a 14. dpo-n.
18/94 A kérdező kommentje:
Nekem vasàrnap màr 15.dpo lesz, akkor én is lövök 1et :) nem akarom tul koràn, mert nagyon lehangolna egy negativ teszt.
2015. febr. 26. 20:59
19/94 anonim válasza:
Jaj tudom, olyan jó lenne, úgy irigykedem a kisbabás szülőkre... Tudom, csúnya dolog, de ez a legnagyobb dolog, ami miatt irigykedni tudok.
Elképzelem, hogy egy picike, aki csak a miénk, aki velünk marad este is, mi fürdetjük, én szopiztatom (brr, de furán hangzik a fejemben...:)), mi felelünk érte... A legcsodásabb dolog lehet a világon!
Na, vissza a valóságba: én megvárom a nemvárt napját.+1 napot.
Lau
20/94 A kérdező kommentje:
Olyan szépen megfogalmaztad hogy meg is könnyeztem.. Tiszta bolond vagyok
2015. febr. 26. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!