Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?
Figyelt kérdés
Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat
2015. febr. 18. 17:22
81/127 anonim válasza:
Ma nekem is negatív volt a hcg. és az lh-n csak nagyon halvány a második csík. Jaj, izgulok!!! :)
82/127 A kérdező kommentje:
Holnak kene nem megjonnie.... Enyhult minden jelem.Meg a hasam sem faj.
2015. márc. 5. 10:25
83/127 A kérdező kommentje:
Te is holnapra nem varod ???
2015. márc. 5. 10:37
84/127 anonim válasza:
En elvileg szombatra nem varom. Nekem is enyhült a cicifajas, de a lépcsőn lefelé azért még fajnak ahogy ugralnak :) meg nem kellemes rafekudni. Ma nem volt se barnazas, se vér, a hőm 36,8 volt reggel, es petefészek szurka meg neha olyan mindjárt megjön szerű érzés. Remélem nem az lesz, hogy mindketten tulsagosan beleéltük magunkat es azert éreztük, hogy esetleg...
85/127 anonim válasza:
Na, megis volt 2 csepp sötetbordo... mar szinte hianyzott. 11 napja mar.... aaaaaaaa segitseeeeeg.... :)
86/127 A kérdező kommentje:
Kitartas meg 1 nap :) nekem holnap ugrik a majom a vizbe.Semmi erzesem nem volt ma mint aki ho kozepen van. Erdekes. Reggel dobperges lesz :) most azert mar izgulok es kicsit parazok is A negativ teszttol vagy h megjon.Eddig biztos voltam magamban...... eddig
2015. márc. 5. 20:04
87/127 anonim válasza:
Figyu, nem akarok semmi hiu abrandot kelteni,meg semmi, de ha holnap nega, atol meg kesöbb lehet pozi... :) nem biztos, hogy mar kimutatja. Drukkolok! En is tesztelek holnap! Majd irj, irok en is! Jo ejt
88/127 A kérdező kommentje:
Ok mindenkepp irok. Az elsonel is a nemvart napjan tesztelteltem es halvanyan pozitiv volt. Sokara mutatta ki de kimutatta. Utana egyre erosebb lett. De a lenyeg h ne jojjon meg :D Azt nem banom ha csak kesobb lesz pozi csak az legyen :D jo ejt.
2015. márc. 5. 21:18
89/127 A kérdező kommentje:
Szia,mensi sehol gorcsok sehol,teszt negativ. Ilyenkor mar haldokolni szoktam a fajdalomtol.... [link]
2015. márc. 6. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!