Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitivnak minosul...

Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat

2015. febr. 18. 17:22
 81/127 anonim ***** válasza:
Ma nekem is negatív volt a hcg. és az lh-n csak nagyon halvány a második csík. Jaj, izgulok!!! :)
2015. márc. 5. 09:13
 82/127 A kérdező kommentje:
Holnak kene nem megjonnie.... Enyhult minden jelem.Meg a hasam sem faj.
2015. márc. 5. 10:25
 83/127 A kérdező kommentje:
Te is holnapra nem varod ???
2015. márc. 5. 10:37
 84/127 anonim ***** válasza:
En elvileg szombatra nem varom. Nekem is enyhült a cicifajas, de a lépcsőn lefelé azért még fajnak ahogy ugralnak :) meg nem kellemes rafekudni. Ma nem volt se barnazas, se vér, a hőm 36,8 volt reggel, es petefészek szurka meg neha olyan mindjárt megjön szerű érzés. Remélem nem az lesz, hogy mindketten tulsagosan beleéltük magunkat es azert éreztük, hogy esetleg...
2015. márc. 5. 13:26
 85/127 anonim ***** válasza:
Na, megis volt 2 csepp sötetbordo... mar szinte hianyzott. 11 napja mar.... aaaaaaaa segitseeeeeg.... :)
2015. márc. 5. 17:06
 86/127 A kérdező kommentje:
Kitartas meg 1 nap :) nekem holnap ugrik a majom a vizbe.Semmi erzesem nem volt ma mint aki ho kozepen van. Erdekes. Reggel dobperges lesz :) most azert mar izgulok es kicsit parazok is A negativ teszttol vagy h megjon.Eddig biztos voltam magamban...... eddig
2015. márc. 5. 20:04
 87/127 anonim ***** válasza:
Figyu, nem akarok semmi hiu abrandot kelteni,meg semmi, de ha holnap nega, atol meg kesöbb lehet pozi... :) nem biztos, hogy mar kimutatja. Drukkolok! En is tesztelek holnap! Majd irj, irok en is! Jo ejt
2015. márc. 5. 21:06
 88/127 A kérdező kommentje:
Ok mindenkepp irok. Az elsonel is a nemvart napjan tesztelteltem es halvanyan pozitiv volt. Sokara mutatta ki de kimutatta. Utana egyre erosebb lett. De a lenyeg h ne jojjon meg :D Azt nem banom ha csak kesobb lesz pozi csak az legyen :D jo ejt.
2015. márc. 5. 21:18
 89/127 A kérdező kommentje:
Szia,mensi sehol gorcsok sehol,teszt negativ. Ilyenkor mar haldokolni szoktam a fajdalomtol.... [link]
2015. márc. 6. 06:36
 90/127 anonim ***** válasza:
Szia! Hőd?
2015. márc. 6. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!