Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitivnak minosul...

Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat

2015. febr. 18. 17:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/127 anonim ***** válasza:
Szia, nalam tünetek: mellfajdalom, de nagyon enyhe, es csak a bimbi körül, de ez ugye van maskor is, szoval ez nem tünet. Ami fura, a magas libido, delutani faradtsag, ehseg, szinte allandoan, kis szurkak a mehemben, es az allando fura nyomas-erzes a mehemben. a mai höm, hat erdekesen alakult, tegnap sokaig voltuk fent, igy a szokasos meresi idö elött csak 3,5 orat aludtam, akkor 36,8 volt, aztan visszaaludtam, es igy 6 ora alvas utan 37,2 volt.. :) nem tudom, ma alszom eleget, holnap reggel meg szokas szerint merem :)
2015. febr. 28. 11:49
 42/127 A kérdező kommentje:
Mindketto ho jonak minosul :D. En ma elbogtem magam 2x is egy kicsit szomorubb temazas kozepette. :)Fura azert ennyire nem vagyok erzekeny. :) belem is hasitott na tuti terhes vagyok. Kepzeld az esti hom meg most 37.3. Jol alakulnak a dolgok. De jo lenne mar 7nappal elorebb lenni :D nekem is inkabb a bimbom erzekeny. Mast nem erzek. Ezeken kivul.De nekem meg a hasfajas korai lenne.
2015. febr. 28. 20:06
 43/127 anonim ***** válasza:
Huuu, igen, en is marha erzekeny vagyok :) es csak ramnez a parom, es mar hm... szaladnek is vele a haloszobaba :) meg tenyleg sokszor elerzekenyülök :) te hogy erzed? en ma delutantol ugy erzem, hogy talan sikerült, hogy valaki keszülödik :) de majd kiderül.
2015. febr. 28. 20:48
 44/127 anonim ***** válasza:
En többször is mertem a hömet napközben, mindig 37 fölött van, volt 37,6 is. Es neha megszedülök... :) nem tudom, hogy ovu utan hogy szokott alakulni a nappali hömerseklet, mert regen azt nem mertem. Csak hebe-hoba.
2015. febr. 28. 20:50
 45/127 anonim ***** válasza:
De en meg mindent olyan korainak erzek.... remelem nem csap be a testem :)
2015. febr. 28. 20:51
 46/127 A kérdező kommentje:
Hat ez csak akkor derul ki ha nem jon meg.... :) a kerdesedre valaszolva valahogy most erzem h itt van.... nem tudom megmondani mi ez. Utoljara ilyen megerzesem akkor volt amikor allapotos voltam.kb a 6.heten ultem a villamoson es egyszerre olyan uresnek ereztem magam. Meg agyaltam is h hogy lehetek ilyen hisz ott van a pocakomban. Hat a vege az lett h nem fejlodott tovabb es missed ab. Szoval azt hiszem ezt hivjak a noi megerzesnek. De aztan ez is csak utolag fog kiderulni h bejott vagy nem. Lehet h jo kis pofaraeses lesz. De most biztos vagyok h itt van. H marad e nem tudom. Az o dontese.❤
2015. febr. 28. 23:07
 47/127 anonim ***** válasza:
:( en decemberben eltem at hasonlot. ültem este az agyban, es valami rossz erzes fogott el. rosszul is lettem, es nagyon szomoru. masnap mar nega lett a teszt :( de most nem szomorkodunk, ugy lesz, ahogy lennie kell :) szurkolok mindkettönknek
2015. febr. 28. 23:10
 48/127 A kérdező kommentje:
Te lh tesztrol hallottad h jostesz lehet? Olvastam h volt akinel bejott volt akinel nem. Na mindegy en kiprobaltam ma igaz most delutani vizeletbol es 2 csikos lett. Lehet holna is kiprobalom de azt reggeli elsovel aztatom majd el. Feltoltsem?megnezed milyen lett? Kivancsi vagyok mit mondassz ra...nekem mar csak 1db 10es tesztem van es nem akarom,max a nemvart elott 1 nappal elloni. 3napja 37 reggel a hom.A 7.dpon ugrott meg amikor elvileg beindul a beagyazodas.Kivancsi voltam mutat e barmit az lh.... :)
2015. márc. 1. 17:19
 49/127 A kérdező kommentje:
2015. márc. 1. 17:25
 50/127 anonim ***** válasza:
Hat, akkor nalad nagyon eselyes, igen, egy baratnöm mindket babajanal jelzett elsö pisiböl az lh teszt. En is csinaltam ma reggel lh-t, de csak naaaagyon halvanyan latszik a masodik csik, szinte nem is. Ma kiszamoltam ujra, ma meg csak a 8. dpon vagyok.
2015. márc. 1. 17:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!