Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?
Figyelt kérdés
Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat
2015. febr. 18. 17:22
51/127 anonim válasza:
En most egy kicsit megint elkeseredtem, mert megint barnazgatok, mar nem is tudom, hany napja. Nem sok, csak egy kisujjkörömnyi es halvany, de nem örülök neki egyaltalan. Egy baratnöm vedönöje szerint ez jelentheti azt is, hogy megfogant a baba, es a verböseg miatt, ami ilyenkor odalent kialakul, elöfordulhat ilyen enyhe barnazas, pecseteles. De nem elem bele magam. Vszont a cicim egyre jobban faj, szük cuccokat nem is tudok felvenni, es a melltartomat is kenyelmesebbre kellett cserelni.
52/127 A kérdező kommentje:
Meg ne keseredj el....elore majd ha nem jott ossze.. Maskor is szoktal barmazni mensi elott? Meg semmi nincs veszve.hol van meg a hetvege? Mindenkinel mashogy indul a terhesseg...lehet nalad igy. Hanyszor olvasni h vannak olyanok akinek a terhesseg alatt is a mensi idejen van pici barnazas! Megis babas!
A baratnod mikor lott lht,mensi elott mennyivel? Es hcg tesztet aznap csinalt mikor nem jott meg neki?
2015. márc. 1. 17:46
53/127 anonim válasza:
Köszönöm, nagyon kedves vagy. De inkabb nem szamitok ra, az kisebb csalodas lesz. :) Hu, hat ö nem is tudom, kesöbb csinalt csak lh-t. Asszem a 11. napon, es akkor 2 csikos volt. De elötte nem tudom, hogy csinalt-e.
54/127 anonim válasza:
A hcg hamarabb lett neki pozi, es azt nem vart elött csinalta. En eddig is barnaztam mensi elött, ezert kaptam Duphastont. De ennel joval több jött regebben. Most tenyleg csak eppenhogy.
55/127 A kérdező kommentje:
Naugye.meg semmi nem biztos :) persze igazad van h nem magyarazod be, h van ,de epp ezert meg azt se, h nincs ;) Most mar aztan tenyleg nagyon kivancsi vagyok mi lesz velunk.En sem akarom beleelni magam. De valahogy meg mindig azt erzem h babas vagyok. Azelott sosem ereztem ilyet. Marmint nem fizikailag hanem lelkileg. Kicsit olyan mindha megnyugodtam volna.Nem parazom azon sem h mi van ha megsem. Pedig elotte olyan gorcsos voltam minden honapban. Most az jar a fejemben h ha megis megjon,akkor valamiert ez a pici lelek megsem akart itt maradni. Ugy hangzik gondolom mintha orult lennek..(pedig nem vagyok ) egyszeruen valami nyugalom szallt meg. :)
2015. márc. 1. 18:54
56/127 anonim válasza:
Na, akkor detto, en ugyanigy vagyok. Napok ota nem tudok peldaul dühbe gurulni, csak vigyorgok, meg örülök, vagy ha megis merges leszek, elmulik tök hamar. Es most este nekialltam atrendezni a lakast. :) mondjuk mar napok ota ramtört a feszekrako ösztön :)
57/127 A kérdező kommentje:
:D pakoljal.... az eltereli a figyelmed legalabb. :D
2015. márc. 1. 20:34
58/127 anonim válasza:
Erdekes, mert egyik pillanatban el tudnek aludni, masik pillanatban meg tele vagyok energiaval. :) Delutan szokott ramtörni a nagyon nagy faradtsag. Olyankor egy poharat nincs kedvem felemelni, most meg arrebb tettem egy polcot..egyik szobabol a masikba :)
59/127 A kérdező kommentje:
A faradekonysagot en is erzem. Ma kifejezetten rajtam volt. Ma 6kor kukorekoltam...a reggeli takaritos fozos sutos lendulet 1re alabb hagyott.....4re mar ki voltam...allva alvas stimmet volna ha nem lettek volna vendegek nalunk :) de nem baj. Vicces h a hormonok mennyire meg tudnak valtoztatni.holnap csinalok reggel meg egy lht felteszem a kepet majd ;) bar nem mintha szamitana mi van rajta de jo moka :) jo ejszakat kivanok.
2015. márc. 1. 21:34
60/127 anonim válasza:
Oksi, reggel meg is nezem rögtön! En is kukorekoltam mar 6.30kor, de aztan visszafeküdtem :) delutan megint ramtört, ugy kellett koncentralnom vezetes közben. Most meg kicsattanok az energiatol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!