Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitivnak minosul...

Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat

2015. febr. 18. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/127 Lallie válasza:
Ez nekem pozitívnak tűnik. Mi minden nap együtt voltunk peteérés környékén - sikeresen. :-)
2015. febr. 18. 17:29
 2/127 anonim ***** válasza:
Pozinak tünik kérdés milyen volt a tegnapi?halványabb? Az összeset tartsd meg és akkor lehet látni hogy erösödött a csik :) szorittok neked mais legyetek együtt
2015. febr. 18. 17:43
 3/127 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok lemaradt pozituv ovu teszt után 24-36 órára rá van peteérés nem aznap amikor pozitiv a teszt .Legyetek mindig egyútt amikor csak tudtok
2015. febr. 18. 17:44
 4/127 A kérdező kommentje:
A helyzet h ez az elso teszt :) eddig a homerozes bevalt. Meg egyszer mar a 2 naponta egyuttlet is csak sajnos elvesztettuk az elejen. A missed ab utan 4honapig total felborult minden a verzes a ciklus es most januarba volt h minden akkor volt amikor szamitottam ra.Sajnos sikertelen honap lett igy most kicsit aggodtam h a homero nem jelez. Ezert vettem ma :) en is pozitivnak latom de tobb szem tobbet lat es soha nem csinaltam meg ilyen tesztet. Meg van 4 ,hat majd kiderul. :)remelem a legjobbakat mert mar nagyon szeretnenk. :)
2015. febr. 18. 17:52
 5/127 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem ez pozitiv. De csinalj holnap is, es abbol kiderül, hogy erösebb vagy halvanyabb lesz a csik.
2015. febr. 19. 18:51
 6/127 A kérdező kommentje:
A masnapi teszten meg erosebb lett a tesztcsik, a main meg a C lett a gyoztes. Hajnalra idozitettunk is,szoval johet a rettegett turelemjatek. :)
2015. febr. 20. 19:46
 7/127 anonim ***** válasza:
Szia, 5-ös vagyok, most ugyanebben a cipöben jarok :) Ma lett pozi az ovuteszt, meg holnap tesztelek, kivancsi vagyok, hogy erösödik-e :) Tegnap este tudtunk együtt lenni, remelem celbaernek, amiknek celba kell erni :)
2015. febr. 21. 01:10
 8/127 A kérdező kommentje:
Na akkor drukkolok neked is. :) En most kicsit tanacstalan vagyok,mert az lh csucson ugyan tul vagyok,de a reggeli hom nem emelkedik. :/ 36.6 utan tegnap leesett 36.4re ma 36.5 es mensi ota ezeket merem.36.3-36.6 kozott mozog. ha nem emelkedik 1-2napon belul akkor ez a honap szerintem ovumentes volt.... vagy nem tudom. :/
2015. febr. 21. 08:47
 9/127 anonim ***** válasza:
Hu, hat lehet, hogy nem tudott kiszabadulni. De van, hogy csak lassan emelkedik. Azert vard ki a veget. En reggel csinaltam megint egy lh-t, van itthon böven, es kivancsi vagyok, hogyan alakul. A reggeli halvanyabb volt, mint a tegnapi. Majd delutan is csinalok, meg este is. Kiserleti nyuszi lettem :) A petefeszkem, ahol az erest latta a doki, mar 4 napja faj, most a pozis teszt utani ejjel erösebben görcsölt, es most is erzem. Remelem ez jot jelent :) Bar a doki nem latott semmi rendelleneset. Es en mindig erzem a peteerest, hol az egyik, hol a masik oldalon
2015. febr. 21. 10:17
 10/127 A kérdező kommentje:
Na hat akkor lehet akciozni. :D. Ma mar halvany volt nekem is a T csik. Szoval holnap mar nem csinalok. Nincs ertelme. Mar csak varnom kell....ha van valami amit utalok na az a varakozas.... :D
2015. febr. 21. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!