Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?
Figyelt kérdés
Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat
2015. febr. 18. 17:22
92/127 A kérdező kommentje:
37.1 mint tegnap.
2015. márc. 6. 07:20
93/127 A kérdező kommentje:
Most azon agyalok lehet h a telihold megint eltolta,mint regen. A missed ab. ota nem volt ilyen h pont akkor kellett volna megjonnie amikor abban a par napban van telihold. Na mindegy tesztelek amig meg nem jon. Elobb utobb kiderul. :(
2015. márc. 6. 07:24
94/127 anonim válasza:
Azert az a magas hő biztató. Később nem voltatok együtt? Nem lehet, hogy később foganhatott? Nekem ma 36,7 lett a hőm, az utobbi 3 napban csökken. Nekem tuti meg fog jönni. Azért még várj a tesztelessel is, vard meg, ha pár napot késik, tesztelj ujra. Azért majd írj, nagyon kíváncsi vagyok! Es továbbra is drukkolok!!!
95/127 A kérdező kommentje:
Nem voltunk utana egyutt es tuti aznap volt az ovu is. Majd kiderul. Holnap csinalok ujat.
2015. márc. 6. 10:22
96/127 anonim válasza:
Oksi! Kíváncsian várom! Nézted azóta a tesztet? Nem lett időn túl se halvány pozi?
97/127 A kérdező kommentje:
Hat most,h mondtad megneztem de nem. Nagy budos semmi. A szaradas miatt a kontrol csik is halvanyodott. Lehet holnap kiprobalok mas felet nem ezt az xepilt.
2015. márc. 6. 11:59
98/127 anonim válasza:
Na, nekem vege a talagatasnak, megjött. Görcsölök is rendesen. Nagyon drukkolok neked, majd irj, mert kivancsi vagyok! :)
99/127 A kérdező kommentje:
Rendben irok. sajnalom,remelem a kovi honap sikeres lesz. Tok furan szedulok. Fekve is. Hogy magyarazzam...olyan alattomos, kotyagos a fejem.Nem olyan mint mikor porges kozben elszedulsz vagy mint mikor hirtelen allsz fel. Az erosebb es hirtelen jon aztan megy. De en egyfolytaban erzem h nem stabil a dolog. /Pedig nem ittam \ :D. Azert kicsit felelmetes. Nem szoktam ilyet produkalni. Mitol lehet ez?
2015. márc. 6. 16:56
100/127 anonim válasza:
Hm.... fogalmam sincs. Minden ok a vernyomasoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!