Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitivnak minosul...

Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat

2015. febr. 18. 17:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/127 A kérdező kommentje:

[link]

Azert ez jo nagy kib***as a gyartotol... :(

2015. márc. 7. 07:25
 112/127 anonim ***** válasza:
Hogy miiii?????? A folian volt a csík es nem a teszten????? Hat en ilyenrol még eletemben nem hallottam. Es hő? Kozerzet??? Mit érzel?
2015. márc. 7. 10:03
 113/127 anonim ***** válasza:
Figyu, tojjál a tesztekre. Majd ha késik es a hőd is fent marad, akkor irány a doki. Huuu.... nagyon drukkolok. Hülye tesztek. ... melyik teszt volt ez?
2015. márc. 7. 10:05
 114/127 A kérdező kommentje:
Hat kikeszultem reggel az tuti. Hom 37.2 ujra. Jol vagyok kicsit faj a derekam.Ma eleg ingerlekeny voltam. Ejjel felkeltem tobbszor.volt h feszitett a hasam de ereztem h ez nem a megjovos gorcs ugyhogy visszaaludtam. Utana meg semmi. Egesz nap nyomat se ereztem a gorcsnek. De alombol kelve eleg erosnek tunt. De semmi.ugyhogy megnyugodtam. Erre a reggeli trauma. O halvany ugyan de pozi. Erre feltunk h valami nem stimmel kiszedtem a vedo foliat mert lett rajta valami folt es latod az lett a masodik kep. Vettem azert reggelre egy 12 erzekenysegut. Ha az sem mutat semmit akkor passzolok. :0
2015. márc. 7. 17:42
 115/127 A kérdező kommentje:
Xepiles volt ez is,a dragabbik.( 800.-koruli. )
2015. márc. 7. 18:20
 116/127 A kérdező kommentje:

Annyira kell keresni a T csikot, h szinte ott sincs. Szerintem nem vagyok terhes :(

3.napja nem jott meg szerintem mar mutatnia kene. Raadasul ez a teszt a rossmannos amit annyian szidnak a forumozok. Holnapra meg veszek egy tesztet de aztan befejeztem.Nem akarok hiu abrandokat kergetni.Lehet csak a telihold tolta el a verzesem. :( apri szurkalodast erzek a mehembe de ez meg mindig nem az a megjon erzes.

[link]

2015. márc. 8. 07:01
 117/127 anonim ***** válasza:
Huuu, hat ez mar azert nem total negativ. Van olyan, hogy csak kesöbb mutatja ki, mert nem ürül annyi hcg a vizeletbe. Addig amig nem jön meg, szerintem remenykedhetsz. Nagyon izgulok!!! Es nagyon drukkolok!!! Ne eld bele azert magad, de azert vigyazz is magadra! :) Hu, nagyon drukkolok!!!!
2015. márc. 8. 20:43
 118/127 A kérdező kommentje:

szia nincs semmi hírem. Se mensiről, se pozitív tesztről.Viszont lefotóztam a hőgörbém. Még mindig magas...

[link]

2015. márc. 10. 08:18
 119/127 A kérdező kommentje:
Ha 23.an volt az ovum akkor meg csak a 15.napon vagyok. Ez esetben talan meg van nemi remenyem a pozitiv tesztre nehany napon belul.
2015. márc. 10. 14:27
 120/127 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez nagyon babás görbe. Otthon majd még megvizsgalom, mostsietek. Addig is drukkolok!
2015. márc. 10. 15:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!