Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitivnak minosul...

Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat

2015. febr. 18. 17:22
 71/127 anonim ***** válasza:
Ja, es erdekes, mert a höm meg feljebb ugrott 2 tizedet, eddig 36,7 volt 3 napig, ma meg 36,9. Erdekes. De szterintem ez hormonok miatt lehet. Kalimpalnak össze vissza az ertekek szerintem... :)
2015. márc. 4. 17:21
 72/127 A kérdező kommentje:
Szerinted csinaljak holnap? Hatha mar kapok egy halvany pizitivat?:D Ma annyira razott a hideg...vagyis raz meg mindig. Este is 37.2 korul van, volt h 37.4 lett. ennel magasabb meg sose volt. Amikor babas voltam akkor is csak 37.1 volt neha de inkabb 37.vagy 36.9 szoval ez a trifazisos hogorbe bizakodova tesz... :)persz minden elofordulhat. Azert szoritok neked,ha nem most jott a baba akkor a jovore valo tekintettel ;) paromrol peldat vehetnek. Tok nyugis....azt mondta elobb vagy utobb ugyis kiderul. Hat mondom koszi.. ezzel ki vagyok segitve. Persze tok folosleges tesztelni meg mensi elmaradas elott,mert ugy sem megyek meg dokihoz HA pozitiv lesz a teszt. Varok 2 hetet az tuti. Ami stresszt ateltem legutobb... meg az is lehet h 3 hetet varok h tutira legyen mar szivveres. :D
2015. márc. 4. 17:52
 73/127 anonim ***** válasza:
Szerintem neked mar mutatna valamit, en tuti nem birnam ki :) :) Mondjuk nekem van is itthon böven teszt. Vateras, amiröl nem sok jot hallottam eddig :) de a semminel az is több :) En amiket leirtal, az alapjan szinte biztos vagyok benne, hogy babasos vagy :) :)
2015. márc. 4. 18:06
 74/127 anonim ***** válasza:
Nekem ovu ota minden nap magasabb a höm napközben is, most is 37,1, de volt mar 37,6 is. De azt olvastam, hogy ovu utan amugy is magasabb a nappali hömerseklet.
2015. márc. 4. 18:13
 75/127 A kérdező kommentje:
3 db 25os tesztem van exepil. Az meg nem biztos h mutatja.... :/ en is alig birom ki. Kar volt vennem mert igy nehezebb megallni. De reggel csinalok. Az a baj,h ejjel is kijarok mindig felebredek...igy nem tudom mi szamit elsonek :D hajnalba mikor parom kel ellovok egyet azt csak jo "suru". 😄
2015. márc. 4. 19:08
 76/127 anonim ***** válasza:
elvileg ha ejjel nem iszogatsz, akkor ha 2-3 orat nem pisilsz, annak jonak kell lenni. Ha halvany is lesz, de sztem latszodni fog. Vagy nem tom :) Nekem 10-es tesztek vannak, de allitolag nem 10-es. :) Legalabbis eleg halvany szokott lenni, mig egy dragabb mar joval erösebb... :)
2015. márc. 4. 19:26
 77/127 A kérdező kommentje:
Meglatjuk. Holnap akkor reggel irok ,h.mi lett :)
2015. márc. 4. 20:57
 78/127 anonim ***** válasza:

Oksa!!! Mindenkepp irj!

En is tesztelek, hatha :) Persze mar nem nagyon bizok benne, de meg akarmi is lehet :)

2015. márc. 4. 21:32
 79/127 A kérdező kommentje:
Hat tok negativ!!!!! :(
2015. márc. 5. 07:36
 80/127 anonim ***** válasza:
Meglepő. Komolyan. Hányadik nap? Mindegy, korai volt, ne adjuk még fel.Kepzeld, nekem ma eddig nincs vérzés, reggel sima krémes nyákom volt teljesen barna és vérmentes :) hát nagyon drukkolok mindkettőnknek. Jeleket meg ne keress, mert ha keresel, úgyis találsz, várjuk ki a végét. Megy a drukk!!!!!
2015. márc. 5. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!