Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?
Figyelt kérdés
Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat
2015. febr. 18. 17:22
61/127 A kérdező kommentje:
Na itt van: [link]
Nem tudom ezt az lhs dolgot h kell ertelmezni,de tenyleg jo moka :) a reggeli hom 37.1 lett. Nalad mizu?
2015. márc. 2. 08:14
62/127 anonim válasza:
Nagyon szep, szerintem babas vagy. :) Nekem nem ment feljebb nagyon a höm, 36,7 ma is. Viszont az ejjel es most is nagyon görcsöl a jobb petefeszkem. Sajnos cisztat sejtek. Tesztek negativak, hcg, lh is. :(
63/127 anonim válasza:
Ma is volt egy picuri barnazas... :(
64/127 A kérdező kommentje:
Cisztat???? De mibol sejted? A gorcsbol?
2015. márc. 2. 10:09
65/127 anonim válasza:
Igen. Meg abbol, hogy most nemreg volt, csak epp a masik oldalon. Most azota is barnaztam, de olyan nyakkal együtt jött mini kis csikok... A cicim viszont egyre jobban faj. Es mindjart megjön erzes.
66/127 A kérdező kommentje:
Gorcsoles lehet mastol is.. nem biztos h ciszta! Lehet csak a kozelgo mensid jelzi,mert nem jott ossze a baba. De az is lehet h osszejott es a beagyazodas nalad ilyen tuneteket produkal. Nekem pl szinte nem is faj a cickom.A bimbom erzekenyebb csak naprol napra de az sem annyira elviselhetetlen.Puffadas az van de nem nagyon veszes. Gyakori vizeles de annyira az sem feltuno. Csak mert figyelek ra szerintem azert vettem eszre.De se hasfajas se mellfeszules semmi tipikus... mindenki mas.
2015. márc. 2. 18:02
67/127 anonim válasza:
:) most már valahogy csak kibirom péntekig :) aztán majd meglatjuk mi lesz. Vagy mi nem lesz :) Ma például alig fáj a cicim.. ki érti ezt?! :) viszont jo a kedvem. Ez is már valami :)
68/127 A kérdező kommentje:
hogy vagy???
2015. márc. 4. 09:33
69/127 A kérdező kommentje:
En elkezdtem erezni h feszul az alhasam. Nagyon enyhe meg fog jonni erzes.Pici szurkalas a mehem bal oldalan,de egyenlore tenyleg eleg enyhe.Remelem igy is marad.A hom valtozatlan 3.napja 37.2 reggel. Es este is korulbelul ennyi,ha nem tobb.A cickomra mar nem nagyon tudok rafekudni....
2015. márc. 4. 14:45
70/127 anonim válasza:
SZia! Ne is kerdezd! :) Ugy nez ki, nagyon ugy nez ki, hogy meg fog jönni. Cickok kevesbe fajnak, mensis görcs, es par csepp sötetbordo vercsepp is volt mar ma. Hat ez van ... majd legözelebb. Neked nagyon szurkolok!!!! :) Es varom a szep pozi teszted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!