Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitivnak minosul...

Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat

2015. febr. 18. 17:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/127 A kérdező kommentje:
Alacsony mindig.De nalam az a normalis. Ha magas akkor szarul vagyok. De ez nem olyan. Akkor iszonyatosan faj a fejem meg "dobog" a fulem...plusz van h szivbobogas jon ram. Lehet pont h meg alacsonyabb lett? Majd megfagyok..szoval lehet h ez all a hatterben. :/ passz. Sajna nincs vernyomas merom.
2015. márc. 6. 17:57
 102/127 anonim ***** válasza:
Hat en inkabb arra gondoltam, hogy alacsony, igen. :) De ezt tenyleg csak vernyomasmerövel lehetne megallapitani. Pihenj, azzal rosszat nem teszel! Kavet mar ne igyal :) :)
2015. márc. 6. 19:24
 103/127 anonim ***** válasza:
A pulzusodat meg tudod nezni egy ora segitsegevel. :) Ha tul keves, akkor valoszinu a vernyomasod is alacsony.... nekem legalabbis igy szokott lenni. :)
2015. márc. 6. 19:26
 104/127 A kérdező kommentje:
Most mar elmult szerencsere... viszont az alhasam kicsit szurkalgat. A hom delutan magas volt ugyan de elegge el vagyok keseredve. :(
2015. márc. 6. 19:37
 105/127 anonim ***** válasza:
Ne legyel, az nem segit :) Mondom en, aki mar a böges hataran all... :) de majd elmulik a mensim, es aztan a hormonok rendbetesznek, megint lesz kedvem majd nekiallni ujra. Miota probalkoztok? Mi mar 10 honapja.
2015. márc. 6. 20:02
 106/127 A kérdező kommentje:
Tok aterzem en sirok is ilyenkor 3 napig,utalok mindenkit,foleg azt akinek osszejon... :( de par nap es elmulik. 8 honapra estem teherbe. Augusztusba volt a mutetem az elvesztese miatt. Stoppoltuk az ugyet novemberig.Illetve novemberbe mar ujra elesbe ment minden varva a csodat. Szoval osszesen mar jo regota.2013. oktobere ota :(
2015. márc. 6. 20:36
 107/127 A kérdező kommentje:
Marmint 8 honap probalkozas utan estem eloszor teherbe. Rosszul fogalmaztam.
2015. márc. 6. 20:38
 108/127 anonim ***** válasza:
Hat szomoru :( Most en elmegyek dokinenihez, meglatjuk, hogy mit mond, es aztan mi is stoppoljuk, olyan szempontbol, hogy sem hömerözes, sem lh teszt, semmi... csak elvezzük az eletet :) es ha jönni akar, akkor jön a csoda. Bar nalatok mas stoppolas volt, ertem, es sok sikert kivanok nektek!!!!!! Irj majd mindenkepp, meg olvaslak! :)
2015. márc. 6. 21:31
 109/127 A kérdező kommentje:
Na mit mondassz???? [link]
2015. márc. 7. 07:15
 110/127 A kérdező kommentje:
Szetszedtem a tesztet mert egy muagyag volt a kazettan es inkabb foltnak tunt. Hat az is lett. Leszedtem rola es mar nincs ott semmi. :,(
2015. márc. 7. 07:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!