Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?
Figyelt kérdés
Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat
2015. febr. 18. 17:22
121/127 anonim válasza:
Hat pedog görbe alapjan tenyleg nagyon nagy esely van a babara. Kellene egy vervizsgalat, abbol mar kiderülne. Mikor tesztelsz meg?
Kepzeld, en 5 napja mensizek, es mar tegnap es ma is görcsölt a jobb petefeszkem. Ami azert is fura, mert az elözö honapban ugye ott volt a peteeres, most elvileg a masik oldalon kellene lenni. Na, majd meglatjuk. 24-en megyek dokihoz, addig varakozas :)
122/127 A kérdező kommentje:
Oszinten szolva nem birok napokat varni igy minden reggel tesztelek.Nem epp koltseg hatekony,de ameg nem jon meg bizom a legjobbakban. Pentekig meg tesztelek utana mar nem fogok.Ha akkor is negativ lesz,akkor ketlem h baba van a dologban.Lehet h csak a telihold tolta el egy hettel.Passzolok. :/
2015. márc. 10. 19:34
123/127 anonim válasza:
En vaterarol rendeltem nagyon olcson teszteket, azokat lövöldöztem :) Az a magas hö nagyon biztato, meg az is, hogy nem jött meg. Irj, reggel is, hogy mi lesz :) Drukkkkk!!!!
124/127 A kérdező kommentje:
Rendeltem tegnap en is ovu meg terhessegi tesztet is. Szerintem tuti nem vagyok babas. Ma reggeli negativ lett. Igaz a hom 37.1 de szerintem ez nem jelent mar semmit. Kicsit el vagyok kenodve ,h nincs eleg baja az embernek, meg jo kis remenykedest is kap a semmire.Ilyenkor csalodott es duhos vagyok egyszerre. 😞 Mi oka van annak, h van akinek azonnal ossze jon,van akiknek meg evekig kinlodni kell.... 😢 Iszonyat nehez feldolgozni.
2015. márc. 11. 08:14
125/127 anonim válasza:
Annyira nagyon megértelek! Én ugyanezt elem át. Minden alkalommal az kb. 10-12 nap remenykedes majd a csalódás. És ha kérdezik, hogy sikerült-e es ujra csak azt mondod hogy megint megjött, akkor jön a "ne görcsölj rá es akkor jönni fog".... en mimdezek ellenére nagyon drukkolok
126/127 A kérdező kommentje:
Na ez a duma nekem is az agyamra megy. Ne gorcsoljek. Hat konnyu ezt mondani. Foleg olyantol nehez elviselni,aki epp varja a gyereket. Bejelentkezem azt hiszem egy endokrinologushoz. Meglatjuk o mit mond.De nagyon nem szeretnek gyogyszert szedni.A nogyogyaszok sz..rt se tudnak.
2015. márc. 11. 11:54
127/127 anonim válasza:
Itt sajna nem tudok endos dokihoz menni, igy marad a sima doki. Merem a hőmet, meg lh teszteket csinalok majd. Aztán meglatjuk. Majd irj, hogyan alakul a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!