Szerintetek pozitivnak minosul az ovutesztem?
Ezt ma delutan 5kor csinaltam.Homerozni szoktam de nem jelez,pedig naptar es atlag szerint tegnap mar ovulacionak kellett volna lennie. Bar lehet h eltolodott. Ha +nak minosul,holnap es azutan erdemes egyutt lenni vagy mar ma is. Most total felborult a 2 naponta sex teoria... :/ koszi a valaszokat
Juuuj, de izgiii, nekem tegnap 36,8, ma 36,6. De az alaphöm 36,3, igy meg a cover line fölött van :) hol vezetsz görbet?
Itt az enyem: [link]
En a telefonomba vezetem. A womenlog alkalmazast evek ota hasznalom es imadom,csak onnan nem tudom bemasolni :/. Tegnap utana neztem a digitalis hasznalatanak,mert gyanus volt nekem es ott irtak h a sipolas utan varni kell legalabb annyit mint a hagyomanyos lazmeronel.... erdekes rogton mas eredmenyt kaptam. :) viszont a hagyomanyos tutira nem romlik el,nem merul le az elem es nem csipog 10x h a parom felebredjen ra :D.
Nekem az alap hom atlagosan 36.4. Peteeres utan sosem esik vissza 36.6 ala mensiig. Nekem a vonalam valoszinuleg 36.6nal van. Ez a legmagasabb ertekem peteeres elott.
megvan nekem is a womenlog, de en a ciklus.hu-n vezetem. meg csak a masodik honap, hogy merem a höt. kivancsi leszek, mi lesz :)
nekem ma is szurkal a jobb petefeszkem, remelem azert ovum volt legalabb. majd kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!